Imobiliare croite pe nevoile clientului

C.P.
Companii #Imobiliare / 7 decembrie 2010

Green City funcţionează după un nou concept: acela de croitorie imobiliară. Acestă noţiune acoperă o problemă esenţială: găsirea de soluţii imobiliare pe măsura fiecărui client. Mai ales pentru clienţii care vor să îşi cumpere o casă dar nu au banii necesari, sau chiar nu au bani deloc, potrivit unui comunicat de presă remis redacţiei.

Pentru un client ce deţine un apartament de 2-3 camere în Bucureşti, dar nu are niciun ban Green City vine cu soluţii. Astfel, dacă clientul respectiv îşi doreşte o casă în Green City, dar nu are nimic altceva în afară de apartamentul din Bucureşti, proprietate personală şi neipotecat, preţul pe care trebuie să îl plătească este de 90.500 euro + TVA 5%, pentru o casă cu etaj şi curte.

Clientul poate să îşi păstreze apartamentul din Bucureşti şi poate cumpăra o casă în Green City cu finanţarea 100% a preţului, fără a avea nevoie de avans, doar aducând garanţie apartamentul pe care îl deţine şi astfel va putea lua un credit de nevoie personale cu ipotecă la o dobândă asemănătoare cu Prima Casă, este soluţia propusă de Green City. În aceste condiţii, clientul va avea de plătit lunar la bancă 600 de euro. Dacă clientului îi pare greu de plătit această sumă, el poate să închirieze apartamentul cu 250-300 euro/lună, în funcţie de zona în care este situat. Astfel, cu doar 300 de euro rată lunară, clientul se mută la casă şi îşi păstrează şi apartamentul actual. Există totuşi şi o condiţie: venitul minim aproximativ pe familie necesar pentru acest tip de credit este de 1100 Euro (4700 RON).

Un alt exemplu îl reprezintă clientul care vrea să obţină o casă de 90.500 euro + 5% TVA în Green City. El nu are o proprietate de pus garanţie, are puţini bani de avans şi preferă să contracteze un credit. Acest client poate fi finanţat prin partenerii bancari ai Green City, în condiţiile în care are o parte din bani cât să constituie avans. Dacă clientul are un avans de 15%, va achita prin credit diferenţa de 80.800 euro. Asta înseamnă că va avea de plătit o rată lunară de 490 euro. Pentru a se încadra în această categorie, clientul are nevoie de un venit minim pe familie de aproximativ 900 euro (3870 RON).

Ofertele sunt personalizate, în funcţie de nevoile fiecărui client în parte, iar preţurile sunt promoţionale până la Crăciun.

Ansamblul rezidenţial se construieşte în cadrul unui fost domeniu regal şi se întinde pe o suprafaţă de 103 de hectare, dintre care suprafaţă verde şi parcurile reprezintă 24 de hectare.

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb