Impact Developer & Contractor achiziţionează un teren de 2,6 hectare în Iaşi

G.B
Companii / 16 iulie 2021

Impact Developer & Contractor achiziţionează un teren de 2,6 hectare în Iaşi

Impact Developer & Contractor, primul dezvoltator imobiliar din România listat la Bursa de Valori Bucureşti, anunţă achiziţionarea, prin subsidiara Greenfield Copou Residence, a unui teren de 2,6 hectare situat pe Dealul Copou, una dintre cele mai căutate zone rezidenţiale din Iaşi, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, cele 2,6 hectare vin în completarea terenului achiziţionat de către dezvoltator în octombrie anul trecut. Pe întreg terenul, cu o suprafaţă totală de aproximativ 4,6 ha, Impact va dezvolta ansamblul rezidenţial GREENFIELD Copou, cu peste 1.000 de apartamente dispuse în blocuri cu regim mic de înălţime alături de servicii de primă necesitate (sală de sport, restaurante, magazine, piscină, locuri de joacă pentru copii, grădiniţă şi after-school, staţii de încărcare maşini electrice, parcaje biciclete), dezvoltate în cadrul unui centru comunitar integrat. Noul concept facilitează o viaţă activă, bogată din punct de vedere social şi cultural, într-un mediu verde cu aer curat, rezidenţii ansamblului beneficiind de un management integrat al proprietăţilor.

"GREENFIELD Copou se adresează segmentului de piaţă mediu şi îmbină arhitectura modernă cu peisajul natural, fiind situat lângă Grădina Botanică, pe Dealul Copou, plămânul verde al Iaşului. În cadrul acestui proiect ne-am propus să construim o comunitate de oameni preocupaţi de calitatea vieţii, care acordă importanţă impactului pe care îl au asupra mediului, o comunitate durabilă, în armonie cu natura", a declarat Tinu Sebeşanu, CEO Impact Developer & Contractor.

Proiectul GREENFIELD Copou va fi construit la standarde nZEB, precum şi la standarde internaţionale de sustenabilitate. Proiectul ţinteşte certificarea BREEAM Excellent, având integrate importante elemente de sustenabilitate specifice proiectelor verzi.

Recent, Impact Developer & Contractor şi-a majorat capitalul social cu 50%, la valoarea de 393,75 milioane lei, prin emiterea a 131.250.000 de acţiuni noi. În cadrul acestei operaţiuni, compania a oferit acţionarilor săi o acţiune gratis la două deţinute. De asemenea, acţiunile Impact au fost splitate în raportul de 1:4, capitalul social fiind astfel împărţit în 1.575.000.000 de acţiuni, cu valoarea nominală de 0,25 lei/acţiune.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Bravo!

    semnat comenturi "cretine" 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9769
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4906
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2932
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9203
Gram de aur (XAU)Gram de aur364.5107

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb