Impact Developer& Contractor anunţă finalizarea a 12 blocuri din cartierul Greenfield

R.R.
Ziarul BURSA #Companii #Imobiliare / 5 octombrie 2018

Impact Developer& Contractor anunţă finalizarea a 12 blocuri din cartierul Greenfield

Valoarea investiţiei este estimată la 23,6 milioane euro (plus TVA), potrivit dezvoltatorului

Impact Developer&Contractor SA (IMP) a finalizat lucrările de construcţie pentru 276 de apartamente noi cu două, trei şi patru camere în cartierul rezidenţial Greenfield Băneasa, arată un comunicat al companiei.

Potrivit dezvoltatorului, lucrările s-au încheiat luna trecută, iar valoarea investiţiei este estimată la 23,6 milioane euro (plus TVA).

Conform comunicatului, apartamentele sunt dispuse în 12 blocuri cu regim redus de înălţime (4 şi 5 etaje) şi fac parte din cea de-a treia fază de dezvoltare a proiectului - Ansamblul Platanilor. Aproximativ 20% din totalul noilor apartamente au fost deja rezervate, Greenfield Băneasa ajungând, astfel, la un total de peste 2.300 de locuinţe livrate şi o comunitate cu peste 4.500 de locuitori, au mai precizat reprezentanţii proiectului.

Bogdan Oşlobeanu, CEO Impact Developer&Contractor a afirmat: "Stocul de apartamente livrate luna aceasta, în cartierul Greenfield Băneasa reprezintă circa 30% din totalul locuinţelor finalizate în zona de nord a Capitalei în 2018".

Cea de-a treia fază de dezvoltare din cadrul Greenfield Băneasa, începută în anul 2016 şi având ca termen de finalizare anul 2019, include Parcul Platanilor pe o suprafaţă de 6.000 de metri pătraţi împărţită în zone verzi, locuri de joacă, teren de sport multifuncţional, zonă de fitness şi zonă de recreere, mai arată comunicatul, care notează: "Toate apartamentele livrate în aceas­tă fază beneficiază de centrală termică, de încălzire prin pardoseală şi finisaje. Preţurile pornesc de la 65.000 euro + TVA pentru un apartament cu două camere (64 mp), 77.900 euro + TVA pentru un apartament cu trei camere (94 mp) şi de la 105.000 euro + TVA pentru apartamentele cu patru camere (124 mp)".

Cartierul Greenfield Băneasa este situat în proximitatea zonei de birouri Pipera-Aviaţiei, iar lucrările la construcţia sa au început în anul 2007, proiectul fiind planificat să se dezvolte în mai multe faze. Complexul are o suprafaţă totală de 60 hectare şi va totaliza la final peste 6.000 de locuinţe.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb