IMPACT Developer - Vânzări în creştere cu 54% faţă de anul anterior

B.F.
Companii #Construcţii / 2 martie 2020

IMPACT Developer - Vânzări în creştere cu 54% faţă de anul anterior

IMPACT Developer & Contractor SA (IMP) a încheiat anul 2019 cu 352 de locuinţe vândute, în valoare de 156,6 milioane de lei si 263 de unităţi precontractate, în valoare de 146 milioane lei. Rezultatul de vânzări este în creştere cu 54% raportat la cifrele anului anterior. Precontractele de vânzare-cumpărare în cele două proiecte din capitală, Greenfield Băneasa şi Luxuria Domenii Residence, se vor concretiza pe parcursul anului 2020, informează un comunicat remis Redacţiei noastre.

Compania a înregistrat pentru perioada de raportare profit operaţional (EBITDA) de 52 milioane lei şi profit net de 165 milioane lei. Profitul net al anului 2019 reflectă şi impactul înregistrării în contabilitate a aprecierii semnificative a portofoliului de terenuri deţinute de companie.

În 2019, Impact a continuat lucrările de construcţie la proiectele existente, Greenfield Băneasa şi Luxuria Domenii Residence din Bucureşti. Acestea s-au concretizat prin finalizarea celei de-a treia faze de dezvoltare în Greenfield, cu livrarea ultimelor 192 de apartamente. În paralel, s-a obţinut actul de urbanism pentru un nou proiect, Boreal Plus din Constanţa, localizat în imediata vecinătate a proiectului Boreal, construit de dezvoltator în urmă cu 10 ani.

Sorin Apostol, CEO Impact Developer & Contractor, a declarat: "Am încheiat anul 2019 cu rezultate foarte bune, care dovedesc competenţa companiei, respectiv o creştere a vânzărilor cu 54% raportat la anul anterior. Dincolo de aspectele financiare, rezultatele din vânzări confirmă atractivitatea proiectelor noastre, a faptului că am reuşit să dezvoltăm produse imobiliare cu un standard de calitate ridicat, pentru categorii diferite de public, oferindu-le experienţe de locuire moderne. Misiunea noastră este să avem un impact pozitiv în viaţa oamenilor, să generăm investiţii profitabile pentru clienţii noştri. Pentru anul 2020, având în vedere că ne apropiem de aniversarea a 30 de ani de activitate, ne propunem o nouă etapă de expansiune, prin extinderea geografică în principalele oraşe din România şi prin diversificarea portofoliului de proiecte".

În 2020, Impact va demara în Greenfield Băneasa lucrările pentru faza a IV-a si pentru noul centru comunitar, Greenfield Plaza. În Luxuria Domenii se vor finaliza primele două faze şi va începe ultima fază de dezvoltare, iar în ţară, Impact va demara proiecte sustenabile, în care să valorifice experienţa acumulată si dovedită. Astfel, vor începe lucrările pentru ansamblul rezidenţial Boreal Plus din Constanţa, aflat în prelungirea deja cunoscutului cartier Boreal, mai precizează sursa.

Până în 2028, Impact are planificată dezvoltarea a 9 proiecte în valoare de 1,2 miliarde Euro, în 5 mari oraşe din România

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb