Impact dezvoltă un nou proiect rezidenţial în Constanţa

B.A.
Miscellanea / 28 aprilie 2020

Impact dezvoltă un nou proiect rezidenţial în Constanţa

Impact revine pe piaţa constănţeană şi dă start lucrărilor la proiectul Boreal Plus, conform unui comunicat remis redacţiei noastre. Noul ansamblu va fi dezvoltat pe un teren cu suprafaţă de 4 ha amplasat în nordul oraşului, în Palazu Mare, zonă rezidenţială al municipiului Constanţa.

Conform datelor transise, proiectul va livra pe piaţă 693 de locuinţe premium, vile şi apartamente şi va fi construit în 3 faze de lucrări, desfăşurate pe o perioadă de 3 ani (2020 -2023). Valoarea de piaţă a proiectului este de 61,6 milioane de euro.

Vilele individuale au suprafaţa construită de 170 mp şi cele cuplate la calcan au suprafaţă de 167 mp. Fiecare casă dispune de teren pentru spaţiu verde, cu suprafeţe de la 315 mp la 458 mp. Lucrările de construire pentru vile avansează rapid, structura de rezistenţă fiind deja finalizată. Unităţile pot fi precontractate începând cu luna mai şi urmează să fie livrate în luna septembrie. Preţul de vânzare al unei vile începe de la 291.000 euro (TVA inclus).

Cele 9 blocuri, aflate în fază de autorizare, vor fi dezvoltate în 3 etape: primele 3 blocuri cu 210 apartamente vor fi livrate în 2021, 2 blocuri cu 133 de apartamente în 2022 şi ultimele 4 blocuri cu 332 de apartamente în 2023. Din totalul de 675 apartamente, 227 vor fi studiouri, 342 apartamente cu 2 camere, 106 apartamente cu 3 camere. Locuinţele sunt bine dimensionate şi compartimentate. Ansamblul va dispune, de asemenea, de 811 locuri de parcare, dintre care 289 de locuri vor fi dispuse într-o parcare etajată, cu înalţime P+4E ce va fi construita in prima etapa.

Sorin Apostol, CEO Impact Developer & Contractor a declarat: "Proiectul Boreal Plus marchează reîntoarcerea Impact în Constanţa. Am fost printre pionierii dezvoltărilor rezidenţiale din oraş după revoluţie, deschizând zona rezidenţială Tomis, prin proiectul Boreal. Constanţa a rămas în atenţia noastră ca o zonă cu potenţial rezidenţial deosebit, dat atât de interesul turistic al zonei, dar mai ales de prospectele de dezvoltare economică. Suntem încrezători că expansiunea economică a zonei portuare va continua să consolideze statutul de hub comercial regional major al oraşului şi împreună cu avantaje precum prezenţa unui puternic centru universitar sau conectivitatea foarte bună cu Capitala, vor contribui în perioada imediat următoare la ieşirea oraşului din zona de stagnare economică a ultimilor ani, transformându-l în zona economică a ţării cu una dintre cele mai mari rate de creştere. Primele semne ale acestei reveniri le-am văzut deja pe piaţa rezidenţială din ultimii doi ani, în care cererea de locuinţe noi a crescut susţinut în Constanţa. De aceea, credem că lansarea proiectului Boreal Plus vine într-un moment optim, mai ales că ne propunem să aducem pe piaţa rezidenţială din Constanţa un mix unic de calitate, stil şi accesibilitate. Proiectul Boreal Plus aduce un nou standard de locuire pe segmentul mediu-ridicat, îmbinând factori cheie precum locaţia avantajoasă, gama variată de facilităţi disponibile şi dezvoltarea sustenabilă, utilizând materiale atent selectate şi soluţii tehnice eficiente.

Amplasat în nordul Constanţei, lăsând în urmă agitaţia şi poluarea, noul cartier va oferit rezidenţilor un cadru liniştit, apropiat de natură, în care se vor putea dezvolta armonios, în acelaşi timp având posibilitatea de a se conecta uşor la centre de interes din oraş. Suntem încrezători că multiplele avantaje ale proiectului, vor face din Boreal Plus locuinţa ideală pentru cumpărătorul modern, care este în căutarea echilibrului între confortul urban şi mediul natural".

Proiectul are prevăzute zone verzi amenajate pe o suprafaţă 12.000 mp, care asigură un cadru natural, propice relaxării, pentru rezidenţi. Proiectul este completat de o gamă de servicii şi facilităţi care anticipează nevoile rezidenţilor pentru o viaţă urbană de calitate, de la parcare, boxe şi acces securizat, până la spaţii comerciale şi office, parc cu loc de joacă pentru copii, dar şi o grădiniţă, pentru un plus de accesibilitate, siguranţă şi confort pentru familii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb