ÎN 2015,  Cele mai mari proiecte Reynaers au absorbit produse în valoare de circa 4,15 milioane de euro

Adina Lateş
Companii / 10 decembrie 2015

Cele mai importante proiecte dezvoltate în acest an pe piaţa locală şi internaţională au absorbit produse în valoare de circa 4,15 milioane de euro. Din acest total, cele din România au însumat mai mult de 50%, potrivit unui comunicat al Reynaers Aluminium România, parte a liderului european pe segmentul soluţiilor de aluminiu pentru sectorul de construcţii.

Astfel, soluţiile oferite pentru dezvoltarea proiectelor de clădiri de birouri Metropol Offices, AFI Park şi Oregon Park au însumat produse cu un volum de 37.000 metri pătraţi, printre acestea numărându-se soluţii standard şi personalizate de faţade, panouri de mari dimensiuni, pereţi cortină şi uşi.

"Toate cele trei proiecte enumerate au avut un impact pozitiv asupra companiei noastre, atât în ceea ce priveşte business-ul din acest an, cât şi în consolidarea relaţiilor cu partenerii şi clienţii noştri.", a declarat Daniel Popa, Country Manager Reynaers România.

De asemenea, acesta a subliniat că, de altfel, în acest an a observat o creştere a sectorului de construcţii pe segmentul office, iar acest lucru se poate vedea în topul proiectelor în care compania s-a implicat.

Potrivit lui Daniel Popa, cel mai amplu proiect din 2015 este Oregon Park, un ansamblu de birouri în cadrul căruia Reynaers va livra, până la finele anului, 14.000 mp de produse necesare construcţiei faţadei.

"Celalte două proiecte în care Reynaers s-a implicat în acest an sunt Metropol Offices şi AFI Park. În ambele cazuri, Reynaers a livrat soluţii pentru faţadă, respectiv pereţi cortină.

Şi pe plan internaţional, Reynaers România a livrat produse pentru dezvoltarea de proiecte deosebite. Astfel, compania a livrat produse pentru dezvoltarea unui nou centru comercial din Bruxelles, dar şi pentru finalizarea sediului Railways Israel, două proiecte a căror suprafaţă totală depăşeşte 23.600 metri pătraţi", arată comunicatul amintit.

Conform sursei citate, dincolo de aceste proiecte, în acest an, Reynaers s-a implicat pe plan local şi în alte proiecte de birouri, hoteluri, spaţii rezidenţiale şi centre comerciale, printre acestea numărându-se şi Malmo Towers şi Spital Clujana.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb