ÎN 2018: SeflPlay, cifră de afaceri de 73,5 milioane lei

T.T.
Companii / 6 martie 2019

Adrian Badea

Adrian Badea

SelfPay a înregistrat, în 2018, o cifră de afaceri de 73,5 milioane de lei, în creştere cu 11% faţă de anul anterior, potrivit unui comunicat al companiei remis, astăzi, Redacţiei noastre.

Extinderea reţelei de terminale şi adăugarea a noi servicii în platfomă au adus, în trimestrul patru al anului trecut, un avans al cifrei de afaceri de 17% comparativ cu acelaşi trimestru din 2017.

Compania a procesat, în 2018, plăţi în valoare de 930 milioane lei, înregistrând o creştere de 40% faţă de anul precedent.

"Suntem entuziasmaţi datorită rezultatelor obţinute de echipa noastră într-un an 2018 plin de provocări: cu o nouă identitate de brand şi optimizarea reţelei de Staţii de Plată, diversificarea portofoliului de servicii disponibile la acestea, lansarea aplicaţiei mobile SelfPay, dar şi cu parteneriate importante, cum ar fi cele încheiate în industria bancară şi cu autorităţile locale. Începutul anului 2019 ne determină să fim optimişti atât cu privire la consolidarea poziţiei curente, cât şi pentru proiecte noi, dezvoltate de SelfPay în direcţia extinderii soluţiilor B2B. Astfel, mă aştept ca soluţiile noastre de automatizare a plăţilor să ajungă la număr tot mai mare de parteneri din domenii precum cel financiar-bancar, retail, sănătate sau chiar divertisment.", a declarat Adrian Badea, CEO SelfPay.

Numărul de tranzacţii procesate anul trecut a fost de 8,8 milioane, cu un record în luna decembrie, când SelfPay România a procesat 920 mii de tranzacţii, în creştere cu 37% faţă de aceeaşi lună din 2017.

În prezent, SelfPay deţine peste patru mii de Staţii de Plată, amplasate în mai mult de 900 de localităţi din ţară.

Un alt proiect strategic dezvoltat în acest interval este furnizarea de soluţii de automatizare a plăţilor, adresate în special segmentului financiar-bancar şi domeniului de retail. Printre primele proiecte dezvoltate în această direcţie se evidenţiază parteneriatul cu CEC Bank, prin care banca a automatizat casieriile din 25% dintre unităţi.

Prin Staţiile de Plată SelfPay, compania pune la dispoziţia clienţilor mai mult de 120 de servicii de plăţi şi de achiziţionare a diferitelor servicii.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. ... care este numele corect al firmei: ca în titlu, sau ca în articol ? :(

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb