În 2022, vânzările Ciech Agro România au crescut cu 45% faţă de anul anterior

S.B.
Companii / 3 mai 2023

În 2022, vânzările Ciech Agro România au crescut cu 45% faţă de anul anterior

CIECH Agro România, divizia agro a grupului CIECH, şi-a crescut vânzările în 2022, primul său an integral de funcţionare pe piaţa românească, cu 45% faţă de anul anterior, potrivit unui comunicat al companiei, remis astăzi redacţiei.

Compania propune în prezent pieţei agro din România un portofoliu de 15 produse, care sunt vândute printr-o reţea de distribuitori naţionali şi regionali. În primul an de funcţionare pe piaţa din România, CIECH Agro şi-a înfiinţat şi o echipă locală de vânzări, în curs de extindere în momentul de faţă pentru a acoperi tot teritoriul ţării.

"Compania noastră şi-a început cu dreptul activitatea din România, obţinând rezultate pozitive de afaceri într-un prim an calendaristic pe parcursul căruia s-au finalizat treptat şi aspectele operaţionale, cum ar fi înfiinţarea echipei locale şi a biroului din Bucureşti, implementarea sistemului SAP integrat şi eficientizarea livrărilor directe din Polonia. Seceta severă şi presiunea în creştere din partea concurenţei au fost provocările majore cu care s-a confruntat CIECH Agro România în primul său an de activitate. Pentru 2023, obiectivele noastre cheie sunt extinderea echipei de vânzări şi marketing şi dezvoltarea reţelei de distribuţie la nivel regional şi local. Ca urmare, avem în plan continuarea creşterii vânzărilor în ritm rapid", a declarat Wojciech Babski, CEO BU Agro CIECH.

CIECH estimează că piaţa produselor de protecţie a culturilor din România va creşte cu aproximativ 3-4% anual în următoarea perioadă. Datorită poziţiei puternice a agriculturii în economia românească, perspectivele de creştere în continuare a pieţei sunt considerate stabile, în pofida provocărilor Pactului Ecologic European.

Strategia CIECH AGRO România este aliniată cu cea a Grupului CIECH, având ca obiectiv pe termen lung poziţionarea ca furnizor de top pe piaţa agro românească, cu o cotă consistentă în categoriile cheie de produse pe care le operează. În prezent, CIECH Agro România îşi dezvoltă distribuţia şi ţinteşte extinderea cotei de piaţă la 2-3% pe segmentul erbicidelor neselective în următorii ani.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb