ÎN ACEASTĂ VARĂ Siguranţa ţării noastre a crescut tarifele sejururilor pe Litoral

ADELINA TOADER
Ziarul BURSA #Companii #Turism / 19 mai 2016

Siguranţa ţării noastre a crescut tarifele sejururilor pe Litoral

Preţuri comparabile între litoralul românesc, Turcia, Grecia şi Bulgaria

O căutare rapidă prin datele site-ului de rezervări, www. booking.com, scoate la iveală, pentru această vară, preţuri comparabile între litoralul românesc şi destinaţii ca Turcia, Grecia sau Bulgaria.

Conform reprezentantului Paravion, Raluca Rotar, preţurile practicate pe litoralul românesc au crescut cu 15% anul acesta, faţă de 2015.

Pentru sezonul de vârf, preţul unei nopţi la Mamaia şi două mese incluse, la un hotel de 4 stele poate ajunge chiar şi la 1000 de lei.

O noapte de cazare cu mic dejun la un hotel de 4 stele în Antalya costă în jur de 400 de lei, iar în Rhodos tarifele încep de la 700 de lei pe noapte, fără mic dejun. În Bulgaria, la Nisipurile de Aur, o noapte de cazare şi micul dejun, la un hotel similar, costă în jur de 500 de lei.

Cu toate acestea, pe litoralul românesc, se poate observa o creştere a gradului de ocupare, cu precădere datorită instabilităţii situaţiei internaţionale, o parte din turiştii români preferând siguranţa concediilor în ţară, potrivit doamnei Rotar, Non-air Product Manager Paravion.

De asemenea, şi preşedintele Asociaţiei Litoral Delta Dunării, Corina Martin, declara recent că vacanţele pe litoralul românesc s-au vândut cu 50-60% mai mult până în aprilie, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Corina Martin spunea înaintea deschiderii sezonului estival: "Ceea ce se întâmplă în jurul nostru, în Europa în general, favorizează în acest moment vânzările pentru litoralul românesc. S-au vândut, până în acest moment, cu 50-60% mai multe vacanţe faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Românii se reorientează deja spre destinaţii turistice româneşti şi, în plus, prin campania noastră de promovare, pe care o intensificăm acum, atragem în continuare şi cu atât mai mult interes clar de pe pieţe externe pentru care acum prezentăm interes, ca alternativă pentru alte destinaţii".

Potrivit Paravion, pentru litoralul din ţara noastră există şi hoteluri care au stop sales pe o anumită perioadă, însă există alternative - fie perioadă diferită de sejur, fie alt hotel.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb