ÎN AL DOILEA TRIMESTRU DIN 2021 eToro a înregistrat comisioane totale de 362 de milioane de dolari

S.B.
Companii / 26 august 2021

eToro a înregistrat comisioane totale de 362 de milioane de dolari

eToro, platforma de investiţii cu active multiple, a publicat rezultatele financiare intermediare din al doilea trimestru al anului 2021, raportând o creştere de 125% a comisioanelor, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, până la suma de 362 de milioane de dolari.

Yoni Assia, CEO şi co-fondator al eToro, a comentat: "Continuăm să vedem un dinamism puternic, iar cifrele noastre din al doilea trimestru demonstrează o creştere continuă a numărului de noi utilizatori înregistraţi şi a comisioanelor totale. În concordanţă cu aceasta, conturile cu depuneri au crescut cu 158% de la an la an, ajungând la 2 milioane la 30 iunie 2021.

Creşterea investiţiilor auto-direcţionate şi creşterea eToro sunt susţinute de tendinţele seculare în comportamentul investitorilor. Credem că investitorii caută în principal trei lucruri de la o platformă: (1) acces simplu la activele în care doresc să investească, inclusiv la criptoactive, (2) o interfaţă mobilă intuitivă şi uşor de utilizat şi (3) educaţie financiară, inclusiv posibilitatea de a se baza pe cunoştinţele şi părerile altor investitori. Oferindu-le pe toate trei într-o singură platformă, suntem încrezători că putem conduce la democratizarea investiţiilor şi că putem continua să ne creştem cota de piaţă în expansiune."

Afacerea eToro pe continentul american a reprezentat 12% din conturile cu depuneri la sfârşitul celui de-al doilea trimestru al anului 2021, în creştere de la 6% la sfârşitul celui de-al doilea trimestru al anului 2020. eToro Americas este constituită din pieţele din SUA şi America Latină. Oferta eToro a fost lansată pe piaţa din Statele Unite în 2019 şi este în prezent limitată la tranzacţionare de criptomonede şi la tranzactionarea prin copiere. Aceasta a crescut considerabil în ultimul an, iar eToro este încântată să îşi extindă gama de produse odată cu lansarea acţiunilor în cursul acestui an.

Criptoactivele au condus comisioanele totale în al doilea trimestru din 2021, reflectând interesul puternic al investitorilor individuali pentru pieţele cripto. Interesul a fost diversificat între criptomonedele oferite de eToro, cu cele mai mari volume de tranzacţionare în BTC, XRP, ETH, ADA şi DOGE. eToro a constatat un şablon de-a lungul timpului, respectiv o activitate de tranzacţionare crescută într-o anumită clasă de active sau piaţă care influenţează comisionul total al eToro în anumite trimestre sau ani. Dacă ne uităm la perioada dintre T2 2020 şi T2 2021, volatilitatea fără precedent a pieţei indusă de COVID, petrolul care a înregistrat o valoare negativă pentru prima dată în istorie, criptomonedele care "s-au trezit" din hibernare pentru a atinge cele mai mari valori din toate timpurile, toate acestea au influenţat comportamentul investitorilor. Diversitatea ofertei de produse eToro şi amprenta sa globală susţin creşterea sustenabilă pe termen lung a comisioanelor totale ale eToro în diferite condiţii de piaţă.

Venitul net de 89 de milioane de dolari a fost negativ, în principal din cauza unui cost de 71 de milioane de dolari reprezentând acţiuni oferite angajaţilor eToro şi 36 de milioane de dolari în costuri de tranzacţie legate de combinarea afacerii cu FTCV. EBITDA ajustat a fost de 33 de milioane de dolari pentru al doilea trimestru din 2021.

Shalom Berkovitz, director financiar şi director general adjunct, a declarat: "eToro este pe drumul cel bun pentru a atinge previziunile pentru 2021, estimări susţinute de un al doilea trimestru puternic. Rămânem concentraţi pe creştere mai degrabă decât pe profitabilitatea pe termen scurt şi, prin urmare, am continuat să reinvestim veniturile în canalele noastre de marketing şi în extinderea continuă a ofertei noastre de produse şi a prezenţei globale.

Privind dincolo de cifrele din al doilea trimestru, volumul de utilizatori noi care se alătură eToro şi activitatea generală de tranzacţionare pe platformă a încetinit până în prezent în al treilea trimestru, în comparaţie cu maximele istorice din S1 2021. Am fost conservatori atunci când am pregătit prognoza noastră şi am anticipat condiţii de piaţă variate, precum şi comportamentul investitorilor individuali."

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb