ÎN ANUL 2022 Grupul Viessmann a înregistrat o creştere a veniturilor de 19%

S.B.
Companii #Construcţii / 21 februarie 2023

Grupul Viessmann a înregistrat o creştere a veniturilor de 19%

Grupul german Viessmann raportează o creştere a business-ului în 2022, la aniversarea a 105 ani de activitate. Compania a atins venituri de 4 miliarde de euro, în creştere cu 19% faţă de anul precedent.

Odată cu aniversarea a 105 ani de activitate, grupul Viessmann a avut o creştere de 19% a afacerilor, atingând venituri de record de 4 miliarde euro. În ciuda situaţiilor de criză la nivel mondial, numărul total de angajaţi a crescut de la 13.000 în anul precedent, la un 14.500.

În următorii ani, Viessmann intenţionează să investească 1 miliard de euro în soluţii ecologice dedicate ameliorării climatice, concentrându-se pe extinderea capacităţilor de cercetare şi producţia de pompe de căldură.

Allendorf (Eder) - Grupul Viessmann îşi continuă creşterea de business în anul fiscal 2022, compania de familie aniversând şi 105 ani de activitate. Viessmann şi-a crescut veniturile totale la 4 miliarde euro, însemnând 19% faţă de 3,4 miliarde euro înregistraţi în anul precedent. Numărul total de angajaţi a crescut de la 13.000 în anul precedent la un total de 14.500. Evoluţiile pozitive au demonstrat eficienţa strategiei Grupului Viessmann, pe zona de soluţii climatice durabile, refrigerare, investiţii strategice în companii medii, dezvoltări real estate în zona sustenabilă, investiţii în companii noi din zona tehnologiei şi responsabilitate socială.

"Anul 2022 reprezintă o piatră de hotar importantă în istoria companiei noastre, deoarece am demonstrat încă o dată ceea ce reprezintă Viessmann. În orice provocare, vedem şi o oportunitate pentru schimbare şi dezvoltare. Toată experienţă adunată în peste un secol de activitate este, iată pusă acum în slujba viitorului, mai bine ca oricând. Din punct de vedere strategic, ne vom concentra pe accelerarea tranziţiei energetice a clădirilor, cu rezultate concrete în lupta împotriva schimbărilor climatice", declară Prof. Dr. Martin Viessmann, Preşedintele Consiliului de Administraţie al Grupului Viessmann.

"Aniversând 105 ani de activitate, ne-am asumat şi responsabilităţi suplimentare, înfruntând crizele şi provocările momentului. În calitate de facilitatori în tranziţia către soluţiile energetice independente, am reuşit să ne extindem soluţiile tehnice regenerabile şi ecologice şi să ne extindem la nivel global în zona de generatori de ecosisteme. În plus, pe lângă responsabilitatea pentru cei care sunt parte în familia mondială Viessmann, ne-am extins şi responsabilitatea socială faţă de cei care suferă cel mai mult de pe urma războiului teribil din Ucraina. Într-un an fără precedent, am avut constant provocări şi ne-am urmat şi scopul de a contribui la spaţiile de locuit ale generaţiilor viitoare", declară Max Viessmann, CEO al Grupului Viessmann.

Ascensiunea companiei este susţinută de redefinirea stilului de viaţă al oamenilor şi înclinarea acestora către utilizarea energie regenerabile şi durabilă, inclusiv în România.

Prin urmare, procesul de înlocuire a sistemelor vechi şi ineficiente de încălzire a început, iar Viessmann este unul dintre liderii de pe piaţă care oferă variante eficiente, bazate pe soluţii de încălzire regenerabile, cum ar fi pompele de căldură. Pe lângă acestea, Viessmann are o gamă variată de produse în portofoliu, care includ centrale termice, boilere, termostate, sisteme solare şi aparate de aer condiţionat.

"Anul acesta sărbătorim 25 de ani de activitate, în care am pus în slujba clienţilor cele mai inovatoare şi eficiente soluţii. Ne-am asumat această misiune, dovadă fiind faptul că suntem unul dintre cei mai importanţi jucători pe piaţa de profil. Ne păstrăm poziţia şi implementăm noi soluţii şi tehnologii în pas cu constrângerile energetice, cum ar fi pompele de căldură sau panourile solare. Confortul din caselor românilor, dar şi promovarea unor soluţii prietenoase cu mediul rămân priorităţile Viessmann, în acord cu misiunea globală a grupului.", declară Olimpiu Achim, director general Viessmann România.

Compania a dezvoltat în România o reţea de peste 1000 de parteneri autorizaţi cu care acoperă întreg teritoriul ţării. Fie că vorbim de instalarea, înlocuirea, întreţinere sistemului termic sau servicii post-vânzare, specialiştii Viessmann sunt la dispoziţia clienţilor.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb