ÎN PRIMUL SEMESTRU DIN 2022 Carrefour a înregistrat o creştere a vânzărilor cu 13,2%

S.B.
Companii / 3 august 2022

Carrefour a înregistrat o creştere a vânzărilor cu 13,2%

Carrefour anunţă o performanţă financiară solidă pentru prima jumătate a anului, înregistrând o creştere a vânzărilor cu 13,2% comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, un avans de 22% al sectorului de e-commerce şi un ROI în creştere cu 10%.

Valorile pieţei locale în termeni comparabili (+4,1% pentru H1 şi 6,4% pentru Q2) poziţionează Carrefour România pe poziţia a doua ca evoluţie a cifrei de afaceri pe plan european.

Grupul Carrefour a înregistrat rezultate puternice în prima jumătate a anului, concentrându-se pe satisfacţia clienţilor înainte de toate şi câştigând cote de piaţă reprezentative în ţările cheie ale grupului: Franţa, Spania şi Brazilia. Grupul şi-a menţinut angajamentul asumat la începutul anului: protejarea puterii de cumpărare a consumatorilor şi consolidarea modelului economic, printr-o strategie de preţ granulară şi un control strict al costurilor. Acestea s-au tradus într-o marjă ROI stabilă de 2,1% pe parcursul semestrului şi o îmbunătăţire semnificativă de +110 milioane euro a fluxului de numerar net disponibil.

Alexandre Bompard, Chairman şi CEO Grup Carrefour: "În contextul inflaţiei accelerate, Carrefour a înregistrat o performanţă robustă, cu rezultate în creştere, demonstrând că modelul de business este unul solid, iar strategia comercială este relevantă pentru consumatori, având o cotă de piaţă ascendentă în toate regiunile cheie. Aşa arată rezultatul unei mobilizări excelente a echipelor şi ne permite să ne uităm la a doua jumătate a anului cu încredere, păstrând totuşi un control strict al costurilor. În acelaşi timp, grupul îşi continuă procesul de transformare. Achiziţia Grupo BIG este finalizată şi facem progrese rapide la nivel de grup pentru integrare. Am anunţat recent vânzarea Carrefour Taiwan către partenerul nostru, Uni-President, care va fi o operaţiune generatoare de valoare pentru grup. Continuăm să implementăm planul nostru digital, cu un progres semnificativ pentru Carrefour Links. De asemenea, ne întărim angajamentul CSR printr-o abordare proactivă pentru a reduce, printre altele, consumul de energie. Carrefour continuă să progreseze şi îşi va prezenta, pe 8 noiembrie, noul plan strategic pentru traiectoria de business cu orizont 2026 şi ambiţiile pe termen lung."

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9743
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4737
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8990
Gram de aur (XAU)Gram de aur371.8457

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb