ÎN SEPTEMBRIE Protest al angajaţilor CE Oltenia, în faţa Ministerului Energiei

I.Ghe.
Ziarul BURSA #Companii #Energie / 11 august 2021

Cariera CE Oltenia

Cariera CE Oltenia

Reprezentanţii Cartel Alfa Gorj ameninţă cu proteste în faţa Ministerului Energiei, începând de luna viitoare, anunţă Pandurul.ro. Nemulţumirile liderilor confederaţiei sindicale au pornit de la declaraţia Elenei Popescu, director în cadrul Ministerului Energiei, care a spus că trebuie stabilite termene prin lege pentru renunţarea la cărbune.

Preşedintele Cartel Alfa Gorj, Alin Munteanu, acuză reprezentanţii ministerului de lipsă de transparenţă în ceea ce priveşte viitorul energiei pe cărbune din România.

Alin Munteanu a spus la un post de radio, conform sursei citate: "Nu este pentru prima dată când doamna Elena Popescu spune că mineritul o să se închidă, dar atunci când dânsa încasa sute de milioane de lei vechi de la Complexul Energetic Oltenia, ca supraveghetor, nu spunea nimic că trebuie să se închidă cărbunele. Vine cu o reacţie şi spune că, până în anul 2030, cărbunele trebuie închis. Nu ştiu de unde are informaţia asta, noi nu ştim nimic. Doamna nu vine să spună ce punem în schimb".

Liderul Cartel Alfa Gorj afirmă că se încearcă o privatizare mascată a companiei energetice de la Târgu-Jiu.

"Complexul Energetic Oltenia a ridicat Gorjul ca nivel de salarizare şi cred că ar putea să o facă şi pe viitor. Noi avem tot ce ne trebuie, mai ales forţă de muncă calificată. Am putea face noi parcuri fotovoltaice, nu alte firme. Vor încerca o privatizare mascată. Dacă nu suntem atenţi la ce ni se transmite, asta se va întâmpla", a mai spus reprezentantul minerilor.

De aceea, Cartel Alfa pregăteşte un protest în luna septembrie în faţa Palatului Victoria şi a sediului Ministerului Energiei pentru găsirea unei soluţii viabile în cazul închiderii unităţilor de producţie a energiei din cadrul Complexului Energetic Oltenia care acum funcţionează pe bază de cărbune.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Termocentrala Mintia din Hunedoara a fost inchisa, fara proteste, fara nimic, am cedat, acum urmati voi. Aproximativ 20.000 de locuri de munca inchise in 4,5 ani si nicio zi de greva, unii dintre voi au aplicat la vechea practica securista, iesirea la pensie. Asa s-a inchis intreaga industrie, bani pentru disponibilizati si iesirea la pensie, reteta este veche si functioneaza cu succes. Ati inchis Gorjul, copiii nostri vor lua drumul strainatatii pentru ca voi sunteti bucurosi ca primiti pensie si nu ati luptat pentru ei. Dupa un timp veti muri singuri cu pensia in buzunar, si atunci ati da toate zilele de pensie pentru a lupta pentru locurile de munca si ca copilul vostru sa fie langa voi, dar nu se va mai putea, Nu aveti scapare si cum nu ati sustinut pe nimeni, nu veti fi sustinuti. Acum este randul vostru sa fiti inchisi. Va vor inchide, ca BNS tradeaza ca la noi pentru un pumn de arginti (cursuri de formare profesionala si primirea termocentralei Mintia in stapanire, tot reteta veche), iar Cartel Alfa va avea urechea surda.

    imi e efectiv mila din toata inima pentru toti oamenii muncitori din greu din zona energie / producatori - sector extractiv.

    pentru ca acolo se munceste de capiezi si uite... vine niste prosti si hotarasc ei ca gata, de maine inchidem minele.... nu tu plan pe 10 ani ca POlonia sau Germania... nu, de maine!  

    Doamne fereste!  

    1. E ORDIN DIN AFARA TARII , OAMENI BUNI!

      CEI DIN GUVERN SUNT EXECUTANTI TACUTI IN NUMELE PACTULUI VERDE (Green Deal) ! SUNT CARPELE SI SCLAVII STRAINILOR!

      Sursele nebuniei ecologiste care ne va lasa in frig si intuneric se afla la Bruxelles si in Elvetia (Davos - WEF) !  

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb