ÎNAINTEA ALEGERILOR LEGISLATIVE SPANIOLE:  Matteo Salvini îşi exprimă susţinerea faţă de partidul de extremă dreapta Vox

M.I.
Internaţional / 27 aprilie 2019

Matteo Salvini (Sursă foto: Twitter)

Matteo Salvini (Sursă foto: Twitter)

Vicepremierul italian Matteo Salvini, liderul Ligii (extremă dreapta) şi-a exprimat susţinerea faţă de Partidul spaniol Vox (extremă dreapta) înaintea alegerilor legislative spaniole de duminică, relatează DPA, citat de News.ro.

Ministrul italian de Interne a scris vineri pe Facebook că le urmează Vox, liderului formaţiunii Santiago Abascal "şi tuturor prietenilor din cadrul Vox să aducă în Spania aceeaşi schimbare pe care Liga a adus-o în Italia".

Liga naţionalistă şi antiimigraţie a lui Salvini se află la putere din iunie, într-o coaliţie de guvernămând cu Mişcarea Cinci Stele (M5S, antisistem, populişti).

Vox şi Liga au aceleaşi obiective, şi anume blocarea imigraţiei ilegale, protejarea Europei de terorism, radicalismul islamic şi apărarea familiei tradiţionale, a apreciat el.

"Dragă Santiago, sunt convins că spaniolii vor oferi duminică Vox un rezultat măreţ, pentru ca bunul simţ, schimbarea şi viitorul să câştige acolo unde eşti", a conchis Salvini.

Vicepremierul italian încearcă să reunească partidele de extremă dreapta şi populiste europene într-un singur grup, pentru a le spori influenţa în Uniunea Europeană (UE) în urma alegerilor europene din mai, conform News.ro.

Vox nu s-a alăturat tentativei lui Salvini până acum.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. eu nu vă înțeleg, de ce jurnaliștii care ar trebui să aibă spirit critic și independență analitică vin și recită toți ca oile la o turmă aceleași etichete de rumeguș „partid de extremă dreapta”. In Spania s-a spart conducta cu imigranți, vin pe mare, prin Gibraltar, flux continuu, ilegal. Evident că spaniolii s-au săturat de utopia asta că e deajuns să muți oamenii dintr-o parte in alta să fie bine, la grămadă, pe banii altora etc. Mai citiți și singuri, nu repetați orice scrie in gazete socialiste.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb