Încep înscrierile pentru Şcoala Wetterbest

T.I.
Companii / 6 februarie 2019

Marian Pîrvu

Marian Pîrvu

Depaco continuă, şi anul acesta, Şcoala Wetterbest, proiect ce beneficiază de acreditare din partea Autorităţii Naţionale pentru Calificări (ANC), printr-o nouă ediţie a Cursului de tinichigiu pentru sisteme de acoperişuri şi învelitori.

Compania a dat startul înscrierilor pentru cursurile ce vor avea loc în perioada februarie-aprilie.

Şcoala Wetterbest, proiect lansat în 2015, reprezintă prima iniţiativă acreditată de formare şi calificare a montatorilor de acoperişuri din ţara noastră.

Cursurile sunt acreditate de Ministerul Educaţiei Naţionale, prin Autoritatea Naţională pentru Calificări, şi de Agenţia Judeţeană pentru Plăţi şi Inspecţie Socială.

"Şcoala Wetterbest s-a născut din dorinţa companiei de implicare în dezvoltarea comunităţii, precum şi ca răspuns la deficitul de personal calificat, la nivelul întregii industrii de profil. Pe lângă acreditarea la nivel naţional, cursul este recunoscut şi la nivelul Uniunii Europene. Suntem mândri să spunem că Wetterbest contribuie la o schimbare pozitivă în meseria de montator deoarece, pe lângă materiale de cea mai bună calitate, este nevoie de o echipă pregătită, care cunoaşte atât produsele, cât şi cele mai potrivite tehnici de montaj.", a declarat Marian Pîrvu, Director General al Depaco.

Cursurile au atât sesiuni de pregătire teoretică, precum şi practică, desfăşurându-se la sediul Depaco din Băicoi, în spaţii special amenajate.

Participanţii în cadrul cursului de perfecţionare vor dobândi cunoştinţe despre: organizarea locului de muncă, asigurarea calităţii lucrărilor executate, întreţinerea echipamentelor de lucru, pregătirea lucrărilor de tinichigerie, confecţionarea şi montarea elementelor de tinichigerie, montarea sistemelor de protecţie din tablă pentru lucrări de izolaţii termice la instalaţii tehnologice, realizarea învelitorilor pentru acoperişuri şi aplicarea prevederilor legale referitoare la sănătatea şi securitatea în muncă şi în domeniul situaţiilor de urgenţă, precum si aplicarea normelor de protecţie a mediului înconjurător.

Depaco este membră a Grupului TeraPlast.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb