ÎNCEPÂND CU 6 AUGUST Italia va introduce un permis de sănătate obligatoriu

G.U.
Internaţional / 23 iulie 2021

Italia va introduce un permis de sănătate obligatoriu

Italia va introduce din 6 august un permis de sănătate obligatoriu pentru acces în locuri cu spaţii închise precum cluburile şi restaurantele, a decis joi seară guvernul condus de Mario Draghi, relatează AFP, transmite Agerpres.

''Permisul de sănătate este un instrument care le permite italienilor să-şi continue activităţile cu garanţia de a nu se regăsi printre persoanele contagioase'', a explicat premierul în cadrul unei conferinţe de presă la Palazzo Chigi, sediul guvernului din Roma, la încheierea consiliului de miniştri care a aprobat această măsură.

În afară de cluburi şi restaurante, acest permis va fi necesar pentru a intra la piscine, săli de sport, muzee, cinematografe şi teatre, precum şi în sălile de jocuri.

Permisul de sănătate va fi, de asemenea, necesar pentru evenimentele sportive, concerte, spectacole, târguri şi congrese, evenimente la care participă numeroase persoane şi care sunt posibile surse de contaminare. Cluburile de noapte vor rămâne închise până la o nouă notificare, dar acest sector va beneficia de ajutor public.

Permisul de sănătate, denumit ''permisul verde'' în peninsulă, poate fi eliberat de la prima doză de vaccin, dar şi persoanelor vindecate de Covid şi celor care au un test negativ în ultimele 48 de ore.

Adoptarea permisului de sănătate a făcut obiectul unor tensiuni în cadrul majorităţii guvernamentale, liderul Ligii (extrema dreaptă) Matteo Salvini avertizând în special împotriva unor ''opţiuni draconice, improvizate şi nemăsurate care îi privează pe majoritatea italienilor de dreptul la muncă şi la libertatea de mişcare''.

Italia înregistrează în fiecare zi câteva mii de noi cazuri şi puţine decese, dar tendinţa de bază este în creştere. Joi, în Italia au fost înregistrate 5.057 de cazuri, în timp ce nu s-a depăşit pragul de 5.000 de noi cazuri în 24 de ore de la 21 mai, notează sursa citată.

''Varianta Delta este ameninţătoare, deoarece se răspândeşte mai repede decât celelalte variante'', a avertizat premierul Mario Draghi. ''Îi invit pe toţi italienii să se vaccineze şi să o facă imediat'', a afirmat el, salutând faptul că ''mai mult de jumătate dintre italieni au finalizat programul de vaccinare''.

Opinia Cititorului ( 23 )

  1. În magazine nu? Vreau sa văd și eu până unde merge fascismul și nesimțirea acestor escroci.

    1. si eu zic pa limba lor vafanculo

      :)) da-o-n perversitati ma! ...sa fie mai cu condimente!

      :)))

      In bocca al lupo... vaffanculo ! ...cu noroace inainte la plantat de matarangi ! :)))) 

    Erau slabi la capitolul drepturi umane! Jugul și tirania constituiau punctele lor forte! Ale autorităților mussoliniene globale! In loc sa hrănească 900 de milioane de oameni și sa elimine cancerele, bolile de inima și bătrânețea stăteau de o penibila îmbogățire prin înspăimântarea populației și fortarea vaccinarii! Multe tari ajunseseră gropi de gunoi, locuitorii erau reprimați la greu prin Poliția Vaccinului! Prin economie de mâna a șaptea! Prin supunerea la un vaccin care însemna concentrare nazista! Permisul era un gunoi, locuințele erau scumpe și de cea mai proasta calitate, mijloacele de transport erau foarte proaste! Unul se ridicase in cosmos cu o japita de nava spațială, ce demonstrează umilința in fata spațiului cosmic! Niște bătrânei penibili gen Fauci sau Billy Geytes conduceau lumea! Nu își puteau schimba condiția fizica și spirituală deplorabila! Niște monștri cu fata umană!

    1. Si locuitorii planetei erau reprimați la greu de autorități! Nu beneficiau decât de crapul de doi bani al subcivilizației!

    daca nu se ridica italienii sa protesteze cu milioanele pe strazi sunt cel mai cretin popor din istorie si isi merita cyber-jugul care le e pus pe gat!

    1. Magazinele, următorul pas al hitlerismului mondial. Așa cum scrie la Biblie:

      "Nimeni nu va mai putea sa vândă sau să cumpere fără a avea Semnul FIAREI inscripționat pe mâna, care e număr de om" (adică un cod biometric).

      Niste nenorociți! 

      bai... daca va fi asa, ei o sa piarda

      mie daca mi-e foame si nu vor sa-mi vanda pe bani (ca am bani) ....eu de foame ....vin eu noaptea si imi iau singur mancare .... fara cod biometric ... si fara bani...  

      ma intelegi?  

      mie cand mi-e foame, eu iau...sunt un om simplu :)  

      daca ei nu vor sa imi ia banii (doar cash! :D) nu-i nimic... o sa le iau eu mancarea gratis!  

      AHahhahahahaaaa :)))  

    Daca nevaccinatii sunt paria sociali, in ce punct vor inceta sa mai se considere cetateni?

    Vor reveni semnele cu "for colored only". 

    Deci aia pot sta acasa, merge la lucru si plati taxe. In rest, drept la cumparat mancare si atat. 

    1. cam multi paria :)

      gen 75-80% din societate....  

      cand se vor ridica paria cu furci si topoare.... o sa am inverseze scala de valori :)

      se vor ridica in 2022-2023

      politicienii vor fi linsati, vor fi toti omorati 

      va fi misto 

      recomand popcorn si cola! Urmeaza un mare show!  

    Trebuiesa fii orb sa nu vezi ca totul e un plan mondial. Se pregateste impunerea marelui control asupra gloatelor. Usor, usor, vor reusi. Nu vei mai putea cumpara o scobitoare fara marca "vaccinat".

    1. nu vor reusi , ma

      stai calm 

       

      aceasta situatia se repeta ciclic in Istorie ...pana cand intr-adevar vor reusi . Dar cand vor reusi va fi treaba mare.. .e treaba de Iisus revenit si marea confruntare (aceste afirmatii sunt pe bune).  

      Ma intelegi?  

       

      atata iti zic : Timpul si Istoria evolueaza ciclic. Acelasi timp de evenimente se repeta amplificandu-se.  

      Inca nu a venit timpul cu Iisus si marea confruntare. Chill out.  

       

      Episodul asta ieftin de acum dureaza pana in 2030-2032 dupa care dispar virusii pw%^%ii , codurile, vaccinatii, certificatul sanitar si alte paranghelii de genul asta... chill out!  

      Niste oameni care si-au pierdut capul de atata bogatie se vad ei marii declansatori ai unor evenimente gradioase de proportii biblice... si isi folosesc averile in provocarea contextelor majore ale omenirii.  

      Dar sunt niste fantose, niste imitatori IEFTINI ! De parca atunci cand iti pui pene in fund si devii cocos.! .... NU devii , esti doar un prost cu pene in fund.... de ex: Bill Gates , marele salvator al Omenirii cu mijloace aparent sanitare (de fapt continuand opera eugenista a tatalui sau satanist!) ... se da mare salvator, dar de fapt e un nemernic care s-a imbogatit pacalind adevaratul inventator al MS-DOS-ului (baza windows-ului) sa ii vanda proto-sistemul de operare. Si acum face clabuci la gura ca un neo-cyber-Mesia! Un dobitoc si jumatate Gates asta, un imitator, un idiot cu pene in fund , dandu-se cocos!  

      Nu te lasa pacalit de imitatii si imitatori. Timpurile reale cu Iisus inca nu au venit!

      Si ai grija : nu te vaccina si nu accepta pasaportul sanitar! La nivel simbolic, practic, ramai in tabara tipilor buni, " the good guys" care la nivel atemporal nu s-au dat cu satana!  

    Bataie totala de joc si incalcarea drepturilor fundamentale ale propriilor concetateni! Aproape sigur, Valul 4 va fi valul Revolutiilor si al gherilelor de strada, care le vor da stingerea acestor Iude ale neamurilor!

    1. nu, valul 4 va fi al prostilor care s-au vaccinat si de care Delta, Epsilon si Lambda se va lipi mai usor... ca asa e .. .cand esti prost si te vaccinezi , o patesti mai usor!

      2022 si 2023 sunt ani cu lupte de strada si revolutii .... si asta doar datorita guvernelor care nu isi mai inteleg popoarele si le forteaza, actioneaza asupra lor dictatorial!  

      Vom vedea!

    RESPECT si ONOARE ITALIA !!!

    Cine nu se supune legii sa plateasca ! JANDARMERIA SA-SI FACA DATORIA PESTE TOT cu hoardele de imbecili pusi pe zavera ! TUNURILE DE APA PE VOI TOTI ! 

    1. discursul tau imi aminteste de adulatorii dictatorilor... daca ai vedea filme cu germanii care se uitau admirativ, cu lacrimi de emotie la coltul ochilor, la Hitler in plin discurs patriotic ... ai intelege ce spun!

      BOULE! Nu intelegi ca acum se da atacul la libertatile si drepturile noastre democratice!  

      Restule!  

      Esti un rest uman pro-dictatorial!

      Spune-mi trolile globalist, de ce nu s-au apărat acuzații de la Nuremberg în sensul că au respectat legile de la Nuremberg?

      Naziștii și frații lor comuniștii au respectat legea, nu-i așa? Doar ei le făceau, imbecilule!!! 

      De-ar fi așa simplu... Se pregătește terneul pentru vaccinarea copiilor și internarea în lagăre de concentrare.

      Și șeful sau, Macron, pentru toate marionetele care au declanșat acest spectacol de prost gust global! Implicare in genocid global, colaboraționism cu Entități Negative! Toți jurnaliștii implicați in propaganda Vax trebuie chemați in instanța! La fel, persoanele care au declanșat arestarea/moartea in spital a asimptomaticilor!

      Fiecare Arestat Medical ASIMPTOMATIC TREBUIE SA-și recunoască torționarii pentru chemare in judecată! Doctorii forțați sa se vaccineze sa dea in judecată pe Mihăilă. Waxerita pubiană!

      asa e Campanella , stiu asta

      din Nov 2021 vor exista lagare de concentrare unde vor fi adusi fortat nevaccinatii  

      eu ma refeream ca inca nu suntem in ciclul situational-temporal final ... ma refer la ce anticipeaza Biblia... cu pecetea , cu revenirea lui Iisus ,etc. 

      zic asta pentru ca am vazut multi care trasaza paralele intre ce e acum si ce e in Biblie. 

      seamana dar nu rasare... INCA!

      nu suntem in ciclul final, dar ne indreptam catre el avand iin vedere ca Istoria se repeta ciclic.  

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb