Începe Târgul Naţional Imobiliar

P.E.
Miscellanea #Imobiliare / 26 septembrie 2018

Începe Târgul Naţional Imobiliar

Târgul Naţional Imobiliar TNI începe vineri, 28 septembrie, ora 10.00 la Palatul Parlamentului, Sala Unirii. Expoziţia are loc până duminică, 30 septembrie şi reuneşte reprezentanţii a 130 de companii ce au pregătit peste 24.000 de oferte imobiliare de locuinţe şi case de vacanţă din Bucureşti, Ilfov, Constanţa, Valea Prahovei, Cluj-Napoca, Braşov, Târgu Mureş, dar şi din Spania.

Preţul minim pentru o locuinţă în cadrul târgului este de 28.000 EURO pentru un apartament de 2 camere din Sinaia, cu suprafaţa de 46mp, iar preţul maxim este de 2,5 milioane euro pentru o vilă de lux, dotată cu piscină şi SPA, situată în zona staţiunii Marbella din Spania.

Dacă ne referim la Bucureşti, preţurile pentru locuinţele noi pornesc de la 29.500 EURO+TVA 5% pentru o garsonieră de 30mp din zona Theodor Pallady, în ansamblul Palladium Residence şi ajung până la 505.530 EURO+ TVA pentru un penthouse cu 5 camere cu o suprafaţă de 203mp şi o terasă de 97mp situat în zona Floreasca, în ansamblul Laguna Residence, conform unui comunicat de presă remis redacţiei noastre.

Portofoliul ediţiei târgului imobiliar din 28-30 septembrie 2018 este extrem de variat, cuprinzând oferte pentru toate bugetele: locuinţe ce se încadrează în Programul Prima Casă, construcţii în stil canadian, apartamente lângă campusuri universitare, locuinţe medium şi de lux în zona centrală şi de nord a capitalei, apartamente de tip boutique, penthouse-uri, case de vacanţă la munte şi la mare, oportunităţi de investiţii în Bucureşti şi în provincie.

Evenimentul este dedicat atât persoanelor interesate să achiziţioneze o proprietate la cheie, cât şi acelora ce au deja un teren şi doresc să contracteze un constructor cu experienţă, capabil să le realizeze casa mult dorită.

"Cel mai bun moment pentru cumpărarea de proprietăţi imobiliare este în cadrul Târgului Naţional Imobiliar TNI, deoarece evenimentul este conceput pentru a aduce beneficii maxime vizitatorilor. Oferta imobiliară prezentă în cadrul expoziţiei este una record, iar fiecare companie prezentă la TNI a pregătit oferte speciale, pentru a face faţă concurenţei directe" declară Cristina Bercea, PR Manager Târgul Naţional Imobiliar TNI, potrivit comunicatului de presă remis redacţiei noastre.

Pentru a veni în sprijinul cumpărătorilor şi a facilita tranzacţiile imobiliare, târgul imobiliar din acest weekend cuprinde şi soluţii financiare oferite de instituţii financiar-bancare de renume. Vizitatorii TNI primesc consultanţă financiară gratuită în vederea obţinerii de credite avantajoase de la reprezentanţii: BRD- GSG, OTP Bank, Raiffeisen Bank, Piraeus Bank şi Libra InternetBank.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb