Incidenţa cumulată a cazurilor de COVID-19 a depăşit 10 la mie, în Bucureşti

S.B.
Miscellanea / 5 octombrie 2021

Incidenţa cumulată a cazurilor de COVID-19 a depăşit 10 la mie, în Bucureşti

Incidenţa cumulată a cazurilor de COVID-19 a depăşit marţi 10 la mie, în Capitală, informează news.ro.

Potrivit Direcţiei de Sănătate Publică Bucureşti, incidenţa cumulată a cazurilor de COVID-19 a ajuns la 10,31 în Capitală.

Comitetul Municipal Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă a decis deja mai multe restricţii refertoare la purtarea măştii, circulaţia pe timp de noapte, accesul la spectacole si in restaurante, desfăşurarea evenimentelor private, care sunt în vigoare de duminică.

Opinia Cititorului ( 20 )

  1. In Bucuresti este procentul cel mai mare de intepati. Incidenta de peste 10 la mie ne arata ca acesta este valul vaccinatilor.

    1. 1 octombrie 2021: 169 de decedați, din care 158 erau nevaccinați și 11 vaccinați.

      2 octombrie 2021: 184 de decedați, din care 170 erau nevaccinați și 14 vaccinați.  

      3 octombrie 2021: 150 de decedați, din care141 erau nevaccinați și 9 vaccinați. 

      4 octombrie 2021: 133 de decedați, din care 127 erau nevaccinați și 6 vaccinați.  

      Voi reveni cu datele de pe ziua de azi. 

      Revino cu efectele secundare. 1 la 1000 de procese de vaccinare. Un accident vaccinal grav soldat cu spitalizare sau deces.

      Revino cu decesele cauzate de atac de cord din Anglia. Au crescut cu 25% fata de anul trecut.

      Revino cu decesele subite ale minorilor care au crescut cu 45% fata de anul trecut. 

      In 2020 nu erau 'vaccine' si 98% din cei infectati s-au facut bine. De aici vine lozinca celor dresati - vaccinul este singura solutie

      1 octombrie 2021: 169 de decedați, din care 158 erau nevaccinați și 11 vaccinați.

      2 octombrie 2021: 184 de decedați, din care 170 erau nevaccinați și 14 vaccinați. 

      3 octombrie 2021: 150 de decedați, din care141 erau nevaccinați și 9 vaccinați. 

      4 octombrie 2021: 133 de decedați, din care 127 erau nevaccinați și 6 vaccinați. 

      5 octombrie 2021: 252 de decedați, din care 227 erau nevaccinați și 25 vaccinați. 

      Nevaccinații mor pe capete.  

      pfoaa ritmul de crestere la vaccinati este superior.

      de la 14 la 25 in timp ce de la 170 la 227 este o crestere mai mica. Ramane cum am stabilit, cel mult 50% reducere fara a se include efectele secundare. 

      Ce nu intelegi tu care ne citezi din clasicii Pfizer si din numerele acestea este faptul ca mult laudata protectie era valabila atunci cand vaccinul era la randul lui protejat de masuri de preventie: masca, testare pentru toti, inclusiv vaccinati. Dar la ce face la noi Guvernul Citu, asta este prostie planetara, un fel de Brazilie a lui Bolsonaro, Citu nu spune ca daca ai vaccin este SUPERMAN. Ori omul asta este tampit de-a dreptul. Ce ne spui tu azi cu cifrele deceselor este ca peste 11% dintre decedati erau vaccinati cu doua doze. Dar cati vaccinati mai sunt in Romania, te-ai intrebat asta? Cifra oficiala este de 30% dar stii tu oare cati s-au vaccinat si au plecat in diaspora la munca? Milioane. Daca excluzi diaspora (si poti sa fii sigur ca nevaccinat nu poti sa pleci nicaieri), atunci s-ar putea sa vezi ca doar vreo 16-18% sunt vaccinati si rezidenti in Romania, iar procentul vaccinatilor decedati este de 11% azi.

       

      Ce inseamna asta? Ca vaccinul este doar o zeama daca infectia este lasata necontrolata se raspandeasca asa cum au gandit politicienii liberali? Stii cati infectati sunt in metrou pe o raza de 2 m? La rata asta de incidenta, cel putin 2, poate 3. Si intr-o calatorie cu metroul de 20 de minute, in inghesuiala, cati infecteaza la randul lor printr-o carpa? 

       

      In loc sa mai citezi cifre fara sa le intelegi, de ce nu te uiti ca tarile spalate si inteligente au interzis mastile din carpa. La metrou ar trebui oblgatorie masca FFP2. Testarea vaccinatilor trebuie mentinuta, nu abolita. La cata lipsa de stiinta este in masurile PNL, nici mama vaccinului nu protejeaza populatia. 

      Singurele lucruri care cu adevarat protejeaza este te feresti de infectie. Invatati poporul sa se fereasca. 

      Corectii: ... Citu ne spune ca daca ai vaccin esti SUPERMAN.

      ... ar fi sa te feresti de infectie. 

      Ce penibil ești cum încerci să manipulezi. Te agăți ca disperatul de orice cifră, doar să-ți confirme ideile tale născute din prostie pură îmbibată în aburi de votcă. :)))

      Nu-i mai simplu să spui că între 90% și 95% dintre morți sunt nevaccinați? Nu-i mai simplu să recunoști că ești un troll pus pe dezinformare?

      Bai infirmierule, cand te vei pricepe la numere, la cifre si la analize statistice, sa incepi sa emiti pretentii. Propagandist nesimtit gata sa vinzi medicamente cu prospecte falsificate.

      TU NU AI CIFRELE CORECT PREZENTATE. Asta este prostanacule. 

      10 % sunt vaccinati dar doar 15-16% sunt vaccinati in Romania, asta vrei sa spui? Sau vrei sa omiti a doua parte? De ce vrei sa minti?

       

      Sa luam cazul Vermont, 600 mii locuitori, grad de vaccinare de peste 70% (iar la nivel de adulti, peste 90%). Vermont (ca si Bucuresti) are valul cel mai mare din aceasta pandemie. Au murit 8 oameni de Covid intr-o zi, cel mai negru bilant de la inceputul pandemiei. 

      Sa inmultim cu vreo 30, atat cat este diferenta de populatie pana la 19 mil din Romania si obtinem cat? 240 de decese. 

      IN VERMONTUL VACCINAT aproape 90% la adulti au murit intr-o zi (13 sep) 8 oameni, adica raportat la Romania, 240 de decese. Despre infectii, sus, pana la cer. 

      The head of UMass Memorial Health, the largest health system in central Massachusetts, said recently that regional hospitals were seeing nearly 20 times more COVID-19 patients than in June and there isn’t an ICU bed to spare. Massachusetts has the fifth-highest vaccination rate in the nation.

       

      Sa mai traducem? Nu mai sunt paturi la ATI nici in Massachusetts, al cincilea cel mai vaccinat stat american. Cum explica asta Fauci si discipolii vaccinisti? 

       

      Va spun eu, nu mai asteptam ineptiile tampitilor. Vaccinurile nu opresc transmisia (decat injectate foarte des, la fiecare 3-4 luni cu toate decesele care urmeaza din asta, fiind cele mai periculoase vaccinuri, foarte aproape de limita de respingere organizationala pe motiv siguranta). Si prin urmare, cand masa de cetateni vaccinati creste foarte mult, se exercita o presiune de sel ectie care favorizeaza mini-mutatii adaptive. Deja Delta este o astfel de familie de mutatii cu mici variatiuni care SPECULEAZA TITRUL REDUS de anticorpi. Acest titru redus nu mai este NEUTRALIZANT ci FAVORIZANT infectiei. Deci din cele trei situatii, anticorpi numerosi, fara anticorpi sau cu putini anticorpi, ultima situatie intareste capacitatea virusului de a intra in celule. Si, consecinta este ca atunci cand multi vaccinati au acelasi tip de anticorpi (rezultat in urma unui sablon unic din vaccin), dar sunt bombardati de infectii, ce rezulta sunt mini-mutatii care nici nu sunt prea usor identificabile prin secventiere si din asta nu rezulta decat afectiuni de tip long covid si pana la urma colapsul sistemului imunitar sub atacul repetat. 

      Nu asa se termina pandemia. Pandemia se termina int-un singur fel: se opreste transmisia. Ideea ca facem imunitate de turma si intarim rezistenta unora prin vaccinare, nu difera prea mult fata de imunitatea de turma fara vaccinare. Cei care scapa de long covid, ar fi scapat si fara vaccin (deci efect negativ pentru ei din cauza efectelor secundare). Cei care nu scapa de long covid, o vor suferi si le va fi fatala intr-un termen de timp oarecare, cu sau fara vaccin. Din nou, utilitate limitata a vaccinului (mai castiga niste timp). 

    Cati infectati cu Covid-19 credeti ca sunt in jurul vostru, in metroul bucurestean, cand circulati la ora aglomerata? Ei bine la o rata reala de infectare de 1 din 25 de persoane, in metrou, pe o raza de 2 m in jurul vostru sunt cel putin 2 infectati. Aveti grija, masca FFP2 sau mergeti pe jos, cu masina proprie, cu bicicleta sau trotineta. NU FOLOSITI METROUL decat daca vreti sa va infectati.

    1. Medicii ne-au mintit cand au spus ca vaccinatii nu transmit. Ei bine, in Bucuresti peste 60% sunt vaccinati si sunt responsabili de transmiterea comunitara.

      Medicii ne ametesc acum cu statistici din care rezulta ca vaccinul este eficient, reducand decesele cu 50% (rata reala de vaccinati rezidenti in Romania de vreo 16%, din care 8% mor de Covid). Da, exista o eficienta a vaccinului, dar cu ce costuri? Asta nu ne mai zic medicii. Nu ne zic de efectele adverse grave (spitalizari sau deces) de 1 la 1000 de persoane vaccinate. Hai sa incetam cu minciuna pe tema vaccinului. Sa folosim toate datele disponibile, nu doar cele favorabile. Vaccinul este eficient dar aduce cu el niste pericole grave imediate (efecte secundare grave la 14 zile de la injectie) dar si pe termen mediu si lung.

      Uitati-va la statistica serviciului de ambulanta din Anglia. Apelurile zilnice care acuza stopuri cardio pulmonare sunt la niveluri fara precedent. 

    Pe la tara unde nu s-a vaccinat nimeni câte cazuri or fi?

    Răspândirea mai are loc în bună măsură și datorita evenimentelor gen untold.  

    1. buna intrebare .... de ce colcaie cazurile mai ales in bucuresti, cluj si timisoara unde s-a vaccinat masiv ?

      se intreaba cineva asta?  

      cumva pentru ca vaccinul predispune la boala covid?  

      Degeaba ai cap dacă nu știi să-l folosești.

      Între 90% și 95% dintre morți sunt nevaccinați. 

    Cei care s'au vaccinat sunt rugati sa se spele si pe maini.

    1. :)))))))))))))))))))))))))))

      buna replica !!!!  

    mai cereti pixuri .........!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb