"InCrys" şi-a crescut cifra de afaceri cu 45%

EMILIA OLESCU
Ziarul BURSA #Companii #Consultanţă / 8 februarie 2011

Compania a avut, în 2010, cu 30% mai mulţi angajaţi faţă de anul precedent

"InCrys", compania românească de consultanţă şi servicii IT complete, a înregistrat, anul trecut, o cifră de afaceri cu 45% mai mare faţă de cea din 2009. Astfel, societatea specializată în servicii de outsourcing de software şi soluţii complete de hardware şi networking a avut vânzări de peste 6,16 milioane de euro, în 2010 comparativ cu anul precedent, când cifra de afaceri a fost de 4,23 milioane de euro, se arată într-un comunicat transmis de "InCrys". Acesta subliniază, citând un studiu realizat de Asociaţia Central şi Est Europeană de Outsourcing (CEEOA) şi publicat în decembrie anul trecut, că volumul de servicii de outsourcing IT oferite de ţara noastră a crescut cu 44%, în perioada 2009-2010. "< InCrys > s-a încadrat în această tendinţă şi a reuşit să obţină o creştere a cifrei de afaceri peste media pieţei locale de profil", se mai arată în comunicat.

Compania explică această evoluţie prin creşterea numărului de proiecte noi de valoare mare, îmbunătăţirea productivităţii şi creşterea numărului de angajaţi. "InCrys" şi-a dezvoltat echipa cu 32 de specialişti IT, anul trecut, care înseamnă o creştere a numărului de angajaţi de 30% comparativ cu 2009. Alţi 8 dezvoltatori de software au fost recrutaţi de la începutul acestui an. În prezent, societatea are aproximativ 160 de angajaţi certificaţi pe produse IBM, "Oracle-Sun Microsystems", "Red Hat", "Microsoft".

"Angajările vor continua şi în 2011, într-un ritm cel puţin la fel de sus-ţinut ca şi în 2010. Dorim să diversificăm profilul şi aptitudinile membrilor echipei noastre, pentru a răspunde cerinţelor globale ale pieţei. În acest moment recrutăm specialişti în < Oracle >, < Java > şi, în mod special, BI (< Business Intelligence >). Pentru că unele dintre tehnologiile BI sunt relativ noi pe piaţa românească, asigurăm programe de training", a declarat Gheorghe Paşc, directorul general al "InCrys".

Cu sediul în Bucureşti, compania a fost înfiinţată în iulie 2000, având capital integral românesc. În perioada 2005-2009 a avut o creştere a cifrei de afaceri de 635%. Principalele pieţe vizate de "InCrys" sunt SUA, Canada şi Europa de Vest, iar majoritatea clienţilor provin din industriile de banking, retail, producţie şi transporturi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb