iNES GROUP prezintă serviciul IPTV în cadrul CERF 2007

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 9 mai 2007

În cadrul ediţiei din acest an, vizitatorii standului iNES vor putea testa opţiunile specifice serviciului IPTV

În perioada 9-13 mai 2007 iNES IPTV va fi prezent la cea de-a XVI-a ediţie anuală a Expoziţiei şi Conferinţei Internaţionale de Tehnologia Informaţiei şi Comunicaţii, pentru a prezenta serviciul iNES IPTV pe care compania îl oferă pe piaţa din România.

O noutate din partea providerului de televiziune prin IP este prezentarea pachetului Triple Play, care cuprinde servicii de televiziune digitală, internet şi telefonie, iNES dorind astfel să facă înţeles modelul de marketing pe care îl promovează.

"CERF este cel mai important eveniment de IT&C din România, de aceea considerăm că prezenţa noastră aici este foarte importantă, prin prisma faptului că un astfel de eveniment, care se bucură de participarea specialiştilor şi pasionaţilor de tehnologie în domeniul comunicaţiilor, reprezintă o oportunitate de a familiariza publicul din România cu un serviciu nou şi inovator cum este cel de tip IPTV şi, bineînţeles, de a ne întâlni cu viitorii clienţi şi parteneri într-un mediu informal şi interactiv," declară Radu Rusu, Operations Manager iNES IPTV Division.

Anul acesta, standul iNES va găzdui echipamentele necesare transmiterii televiziunii de tip IPTV, astfel că vizitatorii standului iNES vor avea la dispoziţie 5 televizoare LCD pe care vor putea urmări canalele transmise de iNES şi vor putea testa opţiunile specifice serviciului IPTV - Time Shifting, Interactive Programme Guide şi Parental Control.

Faţă de ediţia CERF 2006, anul acesta iNES se prezintă cu o grilă de programe îmbunătăţită, cuprinzând în prezent 110 canale transmise, o stabilitate mai mare a reţelei, şi adresându-se unui public mai familiarizat cu avantajele oferite de serviciul IPTV.

Despre iNES IPTV:

iNES IPTV este primul serviciu din România care oferă televiziune prin IP (Internet Protocol). Serviciul IPTV (sau "TV over IP"), disponibil în doar câteva oraşe ale lumii, este oferit acum de iNES clienţilor, prin intermediul reţelei proprii de fibră optică, utilizând o conexiune FTTH (Fiber-to-the-Home), începând cu 1 octombrie 2005.

Denumită şi "Televiziune IP", IPTV utilizează tehnici de flux video pentru a furniza programe de televiziune sau video selectate, la cerere (VOD). Spre deosebire de transmisia pe cale aeriană sau prin cablu către un televizor, IPTV foloseşte protocolul IP ca mijloc de transport şi presupune utilizarea unui IPTV set-top box pentru a decoda imaginile în timp real. În momentul în care un utilizator schimbă canalul sau selectează un program, un nou flux de conţinut este transmis de la serverul operatorului direct către set-top box-ul utilizatorului. Acest serviciu, în plină accensiune în întreaga lume, ajunge astfel şi în România, oferind publicului cele mai noi tehnologii de recepţionare a semnalului TV.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb