Inovaţii în laboratoarele HP Masterclass

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Bunuri de Larg Consum / 8 iulie 2008

HP şi-a demonstrat încă o dată devotamentul faţă de clienţi în cadrul evenimentului Real World Printing de la Dublin şi a Laboratoarelor Masterclass, creând produse de imprimare şi imaging care să răspundă cerinţelor acestora.

Pe parcursul evenimentului, HP a arătat cum inovaţia bazată pe o înţelegere profundă a obiceiurilor şi dorinţelor clienţilor săi a dat naştere unui portofoliu cu soluţii de printing şi imaging destinate consumatorilor finali şi companiilor mici.

Specialiştii HP au discutat despre inovaţie la nivelul mecanismelor de imprimare, al cernelurilor şi hârtiei şi al imprimării mobile, oferind o imagine de ansamblu asupra tehnologiilor şi modelelor HP de generaţie viitoare, atât pentru anul 2008, cât şi pentru anii următori.

"HP se străduieşte să creeze o tehnologie de imprimare care să aibă rezultate uimitoare," a declarat Bill DeLacy, vice preşedinte senior şi manager general, IPG EMEA, HP. "Tot ce producem noi - începând de la tava de alimentare cu hartie până la întregul sistem de imprimare - se bazează pe o profundă înţelegere a modului în care oamenii imprimă în mod obişnuit. Am demonstrat presei în cadrul acestui eveniment rolul esenţial al cercetării şi dezvoltării în cadrul HP şi al inovaţiei în crearea unor sisteme de imprimare de top care să ne aducă loialitatea clienţilor".

Inovaţia înseamnă usurinţă în utilizare

HP îşi creează noile modele de imprimante şi consumabile destinate consumatorilor şi întreprinderilor de tip "home office", ţinând cont de necesităţile consumatorului, astfel încât proiectează fiecare model pentru o utilizare uşoară, incluzând opţiuni precum display-uri colorate - ecranele digitale în unele cazuri - şi o interfaţă nouă, deosebit de intuitivă.

Ţinînd cont de faptul că adesea detaliile fac diferenţa, HP a inclus în nouă serie modele cu tăvi speciale cu auto-declanşare pentru fotografii; în plus, imprimarea fotografiilor este cu atât mai uşoară acum cu cât noile imprimante au tăvi special create pentru a se potrivi cu dimensiunile fotografiei (10x15 cm şi 13x18 cm).

Multe dintre noile imprimante HP sunt livrate împreună cu cartuşe de cerneală individuale, având o rezoluţie de imprimare de până la 9600 dpi, astfel încât clienţii să beneficieze de o calitate superioară de imprimare şi să poată înlocui cu uşurinţă doar culorile care s-au terminat.

O noutate pentru anul 2008 o reprezintă imprimanta HP Deskjet D2560 şi multifuncţionalul HP Photosmart F4280 All-in-One ce au în componenţa lor noile cartuşe de cerneală 300 cu cerneluri HP Vivera, care conferă o calitate identică celei a laserului în cazul imprimărilor de text negru, o grafică plină de culoare şi rezistenţă la apă şi pete pentru imagini.

Noua imprimantă HP Photosmart D5460 Printer include noul sistem de imprimare cu 5 cartuşe de cerneală individuale de tipul HP 364; imaginile realizate cu ajutorul acestei imprimante sunt uluitoare, iar textul are claritatea unei imprimări cu laser. Această serie de imprimante include un ecran color de 3,8 cm, sloturi pentru carduri de memorie şi o tavă auto-activatoare pentru fotografii. De asemenea, are opţiunea de imprimare a fotografiilor şi textului direct pe CD-uri şi DVD-uri.

Tehnologia HP Officejet aduce un plus de calitate

Noile cerneluri pentru consumatorii HP sau pentru afacerile mici şi "home office" îmbunătăţesc constant calitatea pentru imprimarea cu jet de cerneala, fie pentru fotografii fie şi pentru documente.

Chiar şi imprimantele low-end oferă acum o calitate excepţională imprimării datorită noii tehnologii dual-drop. Această tehnologie sporeşte gama de culori pentru imagini, producând picături de 1,3 picolitri, astfel încât un sistem de imprimare cu 5 cartuşe poate produce printuri de o calitate comparabilă cu a imprimantelor cu 6 cartuşe de cerneală.

Fotografiile sunt de acum mai clare şi mai realiste şi de acum clienţii se pot bucura şi de printuri care se usucă mult mai repede, de culori mai rezistente la apă şi pete utilizand hârtia HP Advanced Photo. Cerneala are de asemenea o rezistenţă excepţională, având un ritm foarte lent de degradare. Împreună cu cerneala cu pigment negru, clienţii vor avea o calitate a textului negru asemanătoare cu cea a laserului în cazul în care utilizează hârtie simplă şi o calitate mult mai bună a documentului atunci când folosesc hârtia cu ColorLok.

Cartuşele de capacitate mare reduc costurile de printare

Fiecare persoana are obiceiuri diferite în ceea ce priveşte imprimare. Astfel cei care imprimă mult pot beneficia de avantajele oferite de noile cartuşe XL de capacitate mare realizate astfel incat sa permită obtinerea de reduceri pe termen lung la consumabile. De exemplu, acestea pot imprima de trei ori mai multe pagini alb negru şi de două ori mai multe pagini colorate, decât consumabilele de tip standard, atunci când sunt utilizate împreună cu imprimantele Deskjet.

Despre HP

HP îşi concentrează activitatea pe simplificarea utilizării tehnologiei pentru toţi clienţii săi, de la consumatorii individuali până la cele mai mari organizaţii. Cu un portofoliu ce cuprinde soluţii de imprimare, calculatoare personale şi infrastructură IT, HP este cea mai mare companie IT din lume. Veniturile realizate de companie în ultimele patru trimestre incheiate pe 30 aprilie 2007 au totalizat 110.4 miliarde USD.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb