"Intercapital Investment Management" a lansat fondurile iFond Acţiuni şi iFond Monetar

(C.P.)
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 8 aprilie 2010

"Intercapital Investment Management", deţinută de "Intercapital Invest", a lansat noile fonduri des­chise, unul cu plasamente în active monetare - iFond Monetar -şi celălalt în acţiuni - iFond Acţiuni, arată un comunicat al companiei.

< iFond Acţiuni > este un fond des­chis de investiţii, având ca obiectiv obţinerea de performanţă pentru investitorii săi prin plasamente în acţiuni listate pe piaţa de capital din România, ale căror perspective de creştere pe termen mediu şi lung rămân foarte bune. Fondul plasează peste 85% din activ în acţiuni emise de companii solide, cu rezultate financiare pozitive, management performant, poziţie bună pe piaţă şi perspective de creştere.

"iFond Monetar" este un fond deschis de investiţii având ca obiectiv conservarea şi creşterea disponibilităţilor pe termen scurt ale persoanelor şi companiilor, prin plasarea aces­tora în depozite bancare cu dobânzi negociate. Fondul oferă investitorilor săi performanţe comparabile cu cele ale depozitelor bancare, dar lichiditate comparabilă cu un cont curent. Fondul nu percepe niciun fel de comisioane, iar plata sumelor răscumpărate se face, de regulă, în două zile lucrătoare. " iFond Monetar " se adresază investitorilor activi la bursă pentru plasarea numerarului disponibil în perioadele între două investiţii în acţiuni sau pentru reducerea riscului total al unui portofoliu de acţiuni, în momentele de incertitudine şi volatilitate ale bursei.

Momentan, investiţia în cele două fonduri se realizează la sediul central al companiei, urmând ca în perioada următoare canalele de distribuţie să fie extinse prin distribuţie online şi prin telefon.

Intercapital Invest a preluat în luna septembrie a anului trecut societatea de administrare a investiţiilor "Investica Asset Management", deţinută anterior de familia senatorului UDMR Verestoy Attila. În decembrie, denumirea societăţii a fost schimbată în "Intercapital Investment Management".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb