Între calculatoarele "Regisco" şi cele ale "BT Securities" nu există niciun fel de legătură

Cu stimă,Rareş Nilas,Director general BT Securities SA
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 13 iulie 2006

Agenţia BT Securities SA, situată în Cluj-Napoca, str. Fabricii de Chibrituri, nr.5-11, judeţul Cluj este autorizată să funcţioneze în baza deciziei CNVM nr.1339/08.06.2006, funcţionând legal cu toate avizele şi aprobările necesare.

La data efectuării controlului CNVM şi al Oficiului Concurenţei agenţia nu desfăşura nicio activitate de intermediere financiară, fiind în curs de obţinere a avizelor necesare.

Contractul de închiriere încheiat între BT Securities şi SC Tehnofrig SA nu conţine niciun fel de clauze de exclusivitate. Menţionăm de asemenea că la adresa mai sus menţionată îşi desfăşoară activitatea o agenţie a SSIF Estinvest SA Focşani şi un agent de servicii de investiţii financiare angajat al SSIF Broker SA care dispune de o masă pliantă, o umbrelă şi un aparat foto fără dotările absolut necesare des-făşurării activităţii (fax copiator, calculator, telefon).

Între calculatoarele SC Regisco SA şi cele ale BT Securities SA nu există niciun fel de legătură nici fizică nici de altă natură, angajaţilor BT Securities fiindu-le interzis accesul (de către subsemnatul) în sediul Regisco SA.

Acuzaţiile de corupere a angajaţilor SC Regisco SA sunt nefondate, neexistând nicio dovadă în acest sens, şi ele aduc grave prejudicii de imagine atât angajaţilor BT Securities cât şi celor ai Regisco SA.

Pe relaţia cu clienţii, agenţii BT Securities SA întocmesc documentele cerute de către Comisia Naţională a Valorilor Mobiliare prevăzute în regulamentul 15/2005.

Acuzaţiile aduse de către Petru Prunea sunt simple fantezii care nu au nicio legătură cu realitatea şi vin din partea unei persoane care are o slabă înţelegere a problemelor legate de piaţa de capital şi de ceea ce înseamnă un mediu concurenţial.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb