Investiţie de 100.000 euro într-un nou club de educaţie acvatică

A.P.
Comunicate de presă / 4 august 2020

Carmen Dumitru

Carmen Dumitru

Acvatic Bebe Club, club de educaţie acvatică dedicat bebeluşilor şi copiilor mici, şi-a reluat activitatea, dar şi planurile de extindere. Astfel, la 1 august au fost demarate lucrări de amenajare pentru un al doilea sediu, în zona de nord a Capitalei, cu o investiţie estimată de 100.000 euro, anunţă un comunicat de presă de la Acvatic Bebe Club.

Contextul pandemic actual a suspendat activitatea Clubului de educaţie acvatică Acvatic Bebe Club în perioada 18 martie - 1 iunie, ulterior aceasta reluându-se parţial, iniţial pe segmentul de servicii de kinetoprofilaxie. În prezent, pe fondul măsurilor necesare pentru asigurarea siguranţei clienţilor şi angajaţilor, activitatea a fost reluată la o capacitate de 70%.

Carmen Dumitru, fondator Acvatic Bebe Club, a spus: "50% dintre abonamente au fost reactivate în primele 3 săptămâni de la reluarea activităţii şi am remarcat o creştere a interesului pentru cursurile de educaţie acvatică, fiind printre puţinele activităţi fizice ce pot fi desfăşurate cu respectarea măsurilor de siguranţă şi cu beneficii reale pentru dezvoltarea fizică şi psihică a copiilor mici".

Investiţia în măsurile de siguranţă implementate, suplimentar faţă de cele solicitate de autorităţi, se ridică până în prezent la aproximativ 4.000 de euro.

Carmen Dumitru a mai declarat: "Am decis să achiziţionăm lampe UVC pentru dezinfectarea încăperilor, un robot inteligent cu lampă UV pentru dezinfectarea suprafeţelor şi jucăriilor, un aparat de purificare a aerului, panou antivirus separator pentru recepţie, pe lângă consumabilele necesare. De asemenea, fiecare membru al echipei este testat anticovid la fiecare 14 zile. Astfel, avem un cost lunar de peste 1.000 de euro, pe care îl investim în asigurarea măsurilor de siguranţă necesare".

Pe lângă aceste investiţii, ABC continuă planurile de extindere anunţate la începutul anului, propunându-şi deschiderea unui al doilea club de educaţie acvatică, în zona de nord a Capitalei. Lucrările de amenajare vor demara la 1 august şi vor dura 3-4 luni. Acest al doilea club este dedicat copiilor cu vârsta între 4 luni şi 4 ani, iar investiţia în noul sediu este estimată la 100.000 euro.

Carmen Dumitru a mai precizat: "Redeschiderea a fost un proces complex şi provocator, dar discuţiile cu clienţii ne-au dat asigurat că serviciul de educaţie acvatică rămâne unul de referinţă în dezvoltarea armonioasă a celor mici. Suntem în continuare impactaţi de contextul actual ce aduce anxietate clienţilor şi o instabilitate şi nesiguranţă fără precedent pentru mediu economic. Am reluat activitatea cu o echipă redusă cu 30%, însă ne bucurăm să putem reloca parte din echipă în noul sediu, alături de noi membri ai echipei, care au început şi ei cursurile de pregătire la 1 august. Estimăm că până la finalul anului vor reuşi o reechilibrare în noul context".

Acvatic Bebe Club a încheiat anul 2019 cu o cifră de afaceri de 1 milion de lei, iar pentru acest an estimarea iniţială viza o creştere cu 10%. În noul context, prima jumătate a anului a fost încheiată cu o scădere de 15% însă există premise pentru a fi recuperată până la finalul anului, astfel încât cifra de afaceri să se situeze la nivelul celei de anul trecut.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb