INVESTIŢIE DE 20 MILIOANE DE EURO  G. CANALE&C. urmăreşte majorarea cu 50% a cifrei de afaceri în 2008

A.D.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 12 martie 2008

G. CANALE&C. urmăreşte majorarea cu 50% a cifrei de afaceri în 2008

Într-o piaţă a tipografiilor dominată de 7 jucători principali, grupul G. CANALE&C. se orientează către creşterea calităţii serviciilor, prin efectuarea de investiţii în tehnologie de ultimă oră. Cu o investiţie de peste 20 milioane euro în perioada 2006-2007, G. CANALE&C. îşi propune să devină lider de piaţă pe segmentul de cărţi şi printuri publicitare ca răspuns la o creştere a cererii de piaţă.

În 2008, compania plănuieşte investiţii în valoare de 8 milioane euro, care constau în construirea unei noi locaţii si achiziţionarea de utilaje noi, menite să asigure creşterea productivităţii, şi, totodată, să permită producerea unor game diversificate de produse. Anul trecut, compania a înregistrat o cifră de afaceri de 7,5 milioane euro, iar pentru 2008, estimează creşterea acesteia cu un procent, de până la 50%.

Giuseppe Canale, Adminis­trator G. CANALE&C, a declarat: "În următoarea perioadă, piaţa se va orienta către dezvoltarea domeniului publicitar, iar segmentul de revistă va avea o dinamică constantă, în timp ce editurile de cărţi au asis­tat încă din 2007 la o creştere importantă. Pe acest segment, trendul va fi acelaşi în anii următori, în principal datorită creşterii interesului consumatorilor pentru cărţile tipărite la culoare (cărţi fotografice, cărţi pentru copii, coffee-table books, etc)".

O altă creştere pe care grupul G. CANALE&C. o estimează se referă la segmentul tipăririi de cărţi pentru ziare. În prezent, din ce în ce mai multe ziare inserează în cadrul ediţiilor suplimente de tip cărţi şi reviste, ceea ce duce la o creştere semnificativă a vo­lumului de produse tipărite.

În ceea ce priveşte piaţa româ­nească, G. CANALE&C. este de părere că în România există un potenţial important care va fi atins în următorii 7 - 8 ani, urmând să atingă nivelul la care se situează, în prezent, alte ţări din Europa, caracterizate prin volume foarte ridicate.

Fondată în anul 1915 de către Giacomo Canale, compania G. CANALE & C. deţine, în prezent, 4 locaţii în Europa, cu peste 600 de angajaţi. În România, compania are o reprezentanţă cu peste 160 de angajaţi. Compania are ca principal obiect de activitate tipărirea offset şi web offset, utilizând toate tipurile de legare şi finisare: broşare, cusut cu aţă, capsare, coperţi cu scoarţă, cărţi cartonate, cataloage şi produse comerciale lipite, precum şi toate operaţiile manuale de finisare.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb