Investiţie în pandemie. Primăria Galaţi modernizează parcuri

ANA FELEA
Miscellanea / 17 iunie 2020

Investiţie în pandemie. Primăria Galaţi modernizează parcuri

Un parc din Galaţi va fi modernizat în următoarele luni, iar pentru asta Primăria Galaţi va cheltui peste jumătate de million de lei. Anunţul a fost făcut astăzi printr-un comunicat de presă prin care Primăria Galaţi informa faptul că unul dintre cele mai vechi locuri de relaxare din municipiu urmează să fie modernizat astfel încât să-şi recapete strălucirea de altădată.

"Primăria municipiului Galaţi informează că parcul situat pe strada Domnească nr. 66, din zona Parfumul Teilor, va beneficia de importante lucrări de modernizare pentru a redeveni un loc plăcut de relaxare. Proiectul prevede amenajarea aleilor pietonale prin reconfigurarea acestora cu dale, amenajarea peisagistică a spaţiilor verzi, inclusiv instalarea unei reţele automatizate de irigaţii, refacerea reţelei de iluminat ambiental, înlocuirea mobilierului urban (bănci, pergole şi jardiniere) şi punerea în valoare a monumentului de for public", se arată în comunicatul emis de Primăria Galaţi.

Contractul de proiectare şi execuţie are o valoare de 530.234,25 de lei cu TVA, fiind derulat de asocierea firmelor SC Perfecta Impex SRL, SC Rovis Lider SRL şi SC Arhideskvision SRL. Termenul de realizare a lucrărilor este de 6 luni, iar amplasamentula fost predat constructorului.

Parcul, în care este amplasat Monumentul comemorativ al Răscoalei de la 1907, face parte din ansamblul urban Strada Domnească.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. NUMAI MIZERII DE LUCRARI RUGINITE TOATE FIARELE DUPA UN AN, TOATE BORDURILE RUPTE si sfarimate dupa un an, lucrari de mintuiala facute de firmele apropiate politic numai pt furtul banului public. Un oras foarte mizerabil cu o faleza a Dunarii, stepa Romaniei, fara arbori plantati tocmai pentru a se prabusi mai repede iar firma Vega 93 sa implementeze proiectul de sustinere a malului falezei in valoare de 100 milioane de euro. Rusine Galatiului rosu.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb