Investiţiile din Bucureşti, mândria primarului

M.D.S.
Ziarul BURSA #Politică / 6 aprilie 2012

Sorin Oprescu a prezentat ieri rezultatele obţinute după primul mandat în calitate de primar independent al Bucureştiului. Edilul Capitalei şi-a început discursul cu realizările sale în domeniul sănătăţii. În 2009, Primăria Capitalei a înfiinţat Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti luând în directă administrare 19 spitale. Prin administrarea acestor spitale, Municipalitatea a degrevat instituţiile de datorii, continuând apoi cu repararea clădirilor, modernizarea spaţiilor medicale şi echiparea cu aparatură de înaltă performanţă, a mai declarat Sorin Oprescu. Printre cele mai importante realizări din ultimii patru ani, edilul şef al Capitalei a menţionat reabilitarea a 90 de străzi, respectiv peste 787.000 mp de carosabil şi 329.754 mp de trotuare, la care se adaugă alte 204 străzi pe care au fost derulate programe anuale de întreţinere.

Pasajul Basarab este unul dintre proiectele mari finalizate de primărie în 2011, în prezent, fiind în derulare lucrări la Pasajul suprateran Pipera, Pasajul suprateran Mihai Bravu - Splaiul Unirii, Pasajul suprateran Nicolae Grigorescu - Splai Dudescu.

Municipalitatea bucureşteană a mai efectuat, în ultimii patru ani, lucrări de investiţii la reţeaua de canalizare şi apă, pe un număr de 317 de străzi. În prezent, mai sunt în lucru sau în diverse faze de finalizare 53 de străzi însumând 20 km reţea publică de alimentare cu apă şi 14.600 metri reţea publică de canalizare menajeră. Tot la capitolul realizări, Sorin Oprescu a amintit de reabilitarea a 90 de şcoli, modernizarea stadionul Lia Manoliu, dar şi redarea unei suprafeţe de spaţiu verde de aproximativ 100.000 mp în parcurile Municipiului Bucureşti.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb