iO Partners anunţă numirea lui Charles Boudet în funcţia de CEO

T.B.
Companii / 11 ianuarie

Charles Boudet, noul CEO al iO Partners

Charles Boudet, noul CEO al iO Partners

Compania de servicii imobiliare iO Partners anunţă numirea lui Charles Boudet în funcţia de CEO, se arată într-un comunicat al iO Partners, remis redacţiei. Prin această numire, iO Partners îşi propune să continue accelerarea creşterii şi transformării sectorului imobiliar, transmite sursa citată.

Charles Boudet, un veteran al industriei, cu expertiză diversificată, aduce în rolul său de CEO o bogată experienţă din cadrul şi din afara sectorului imobiliar, transmite compania. Înainte de a se alătura companiei JLL în 2006, Charles a ocupat funcţia de Supply Chain Director în cadrul companiei alimentare globale Danone, informează sursa.

Ulterior, a avut o carieră remarcabilă, de 18 ani, în cadrul JLL, arată datele comunicatului. După ce şi-a asumat diferite roluri de conducere, Charles a devenit CEO Franţa, Benelux, Europa Centrală şi de Sud în 2015. Sub conducerea sa, JLL şi-a dublat veniturile şi s-a angajat la transformarea modului în care operează prin integrarea analizei de date şi a tehnologiei în nucleul serviciilor sale, precizează sursa indicată.

Competenţele tehnologice şi orientarea către oameni a lui Charles Boudet se aliniază perfect cu viziunea iO Partners de a exploata modalităţi inovatoare de a excela în domeniul consultanţei, relatează sursa menţionată.

Charles Boudet şi-a exprimat entuziasmul faţă de mediul antreprenorial de la iO Partners, subliniind potenţialul de dezvoltare, potrivit comunicatului: "Sunt încântat să fac parte din echipa iO Partners şi să contribui la parcursul său de creştere. Obiectivul meu este să profit la maximum de oportunităţile de inovare care se prefigurează şi să mă bazez pe experienţele mele anterioare pentru a poziţiona iO în prima linie a consultanţei de top. Cred în puterea oamenilor, a colaborării şi a tehnologiei pentru a ne ajuta să atingem obiective ambiţioase".

Michael Stanton, fondator al iO Partners, a declarat, aşa cum transmite compania: "Atragerea unui lider de calibrul lui Charles spune multe despre traiectoria viitoare a companiei noastre. Este o dovadă a încrederii în iO Partners, dar şi o recunoaştere a oportunităţilor care ne aşteaptă. Sunt convins că experienţa bogată a lui Charles, combinată cu spiritul nostru antreprenorial, va juca un rol semnificativ în succesul şi dezvoltarea noastră continuă".

iO Partners anticipează un parcurs fructuos sub conducerea lui Charles Boudet şi îşi propune să rămână un model de excelenţă pe piaţa de consultanţă imobiliară din Europa Centrală şi de Est, informează sursa citată.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb