Ioan Folescu a demisionat din fruntea "Electrica"

C.P.
Ziarul BURSA #Companii / 21 mai 2012

Potrivit comunicatului, în ultimii trei ani, când la conducerea Electrica s-a aflat Ioan Folescu, compania a înregistrat profit.

Potrivit comunicatului, în ultimii trei ani, când la conducerea Electrica s-a aflat Ioan Folescu, compania a înregistrat profit.

Fostul director general consideră demisia drept un gest de demnitate, în contextul în care noua conducere a Ministerului Economiei şi-a exprimat neîncrederea faţă de neimplicarea lui politică

Directorul general al companiei "Electrica", Ioan Folescu, a demisionat, vineri, pentru că noua conducere a Ministerului Economiei şi-a exprimat neîncrederea faţă de neimplicarea lui politică.

"Cu o experienţă în domeniul dis­tribuţiei şi furnizării energiei electrice de peste 30 ani, Ioan Folescu declară că gestul său este unul de demnitate atât timp cât noua conducere a Ministerului Economiei şi Mediului de Afaceri şi-a exprimat neîncrederea referitoare la neimplicarea lui politică", se arată într-un comunicat transmis de "Electrica", sâmbătă.

Potrivit comunicatului, în ultimii trei ani, când la conducerea Electrica s-a aflat Ioan Folescu, compania, cât şi filialele de distribuţie şi furnizare a energiei electrice din grup, au înregis­trat profit evidenţiindu-se în acest sens Filiala Electrica de Distribuţie a Energiei Electrice Muntenia Nord cu un profit de 11 % pe anul 2011, unde preşedinte al Consiliului de Administraţi este chiar Ioan Folescu.

Director general al Electrica a fost numit directorul filialei companiei de la Braşov, Ioan Roşca.

Ministrul Economiei, Daniel Chiţoiu, a declarat, miercuri, că îi va schimba din funcţie pe toţi directorii generali ai companiilor de stat "care au furat şi au fost numiţi politic".

Electrica are capital integral de stat şi se află în subordinea Ministerului Economiei.

Guvernul Ungureanu hotărâse, în luna martie, să înceapă procedurile de listare la bursă a unor pachete de câte 15% din acţiunile deţinute la Electrica Distribuţie Transilvania Sud, Electrica Distribuţie Transilvania Nord şi Electrica Distribuţie Muntenia Nord.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb