IOANA MIHĂILĂ: "Dacă va fi nevoie să instituim restricţii de circulaţie, nu vor viza persoanele vaccinate"

S.B.
Miscellanea / 28 august 2021

"Dacă va fi nevoie să instituim restricţii de circulaţie, nu vor viza persoanele vaccinate"

Ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, a afirmat că dacă va fi nevoie să fie instituite restricţii de circulaţie pe fondul creşterii numărului de cazuri de COVID-19, acestea nu vor viza persoanele vaccinate, informează news.ro.

Ioana Mihăilă a fost întrebată sâmbătă, ce măsuri ar putea fi luate în cazul în care numărul de cazuri de COVID va creşte.

"Dacă cifrele se înrăutăţesc, este nevoie să intervenim cu măsuri de prevenţie şi de limitare a răspândirii infecţiei. Ce vrem să facem cu prioritate este să accelerăm campania de vaccinare, pentru că este cea mai eficientă măsură de prevenţie şi de limitare a răspândirii infecţiei, şi să ţinem cât de mult timp posibil putem şcolile deschise, pentru că nu vrem să mai avem acele efecte asupra educaţiei copiilor care sunt consecinţe a ce s-a întâmplat anul trecut. Acestea sunt principiile de la care plecăm. Este clar că în acest context, dacă va fi nevoie să instituim mijloace de restricţie de circulaţie, ele nu vor viza persoanele vaccinate, în primul rând, şi, ca ultimă instanţă, vor fi afectate şcolile. În rest, vom discuta în funcţie de evoluţie", a declarat Ioana Mihăilă.

Opinia Cititorului ( 13 )

  1. ... divide etc impera : musai ??????????

    Nenorocita asta de epilatoare marxista isi asuma in vazul intregii tari, discriminarea si segregarea romanilor! E clar ca va trebui si ea epilata, odata si pt totdeauna!

    1. Nevaccinații sunt liberi să facă ce vor dar.... cu nevaccinații

      Faceți hore , nunți , spectacole , ce doriți 

      Tu la ce film te uiti, taticule? Pai, tocmai ne-a spus epilatoarea ca nu pot face ce vor, pt ca ea, Arahat si toti slugoii satanisti din jurul lor, vor sa restrictioneze mobilitatea nevaccinatilor!

    Vaccinatii transmit boala si o iau la fel de usor ca cei nevaccinati. Ba mai mult NU se protejeaza ptr ca sunt vaccinati. De ce sa circule liber???????? Ei sunt principalul vector de raspandire.

    1. Ești medic?

      Da, suntem medici toti cei care citim din medici. Mai prostule.

    Pe langa dementzele si discriminarile si restrictiile lor de tip nazist, din toamna scumpirile la tot si la toate vor fi explozive, consumul va scadea drastic, iar ca si consecinte, industria, comertul si serviciile se vor gripa total, apoi banditii astia vor da iama in putinii bani ramasi ai romanilor, punand taxe peste taxe si marind la greu impozitele, evident fara sa se atinga cu vreun cent in plus de multinationale! In conditiile astea, sunt curios sa vad cat mai poate rezista acest popor! Parerea mea este ca trebuie sa ne pregatim mai intai de greva generala si fiscala, urmate de rezistentza activa(dar nu dintr-aia de tip hastag), apoi de revolte si gherile urbane, iar in final, de Revolutie, in urma careia, sa dam stingerea acestor Iude ale neamului!

    Pentru oligofrena de Mihaila, ii dam din deciziile Curtii Supreme din Spania. Toanta.... nu vei putea discrimina in halul asta, mai dobitoaca....

     

    Regional authorities in four Spanish regions – the Canary Islands, Andalusia, Cantabria and Galicia – have all seen how the introduction of such measures was pushed aside by local judges. 

    On Wednesday August 18th, Spain’s Supreme Court ruled against the matter of using Spain’s Digital Covid Certificate to access nightlife venues. 

    This suggests that there will be little point for any of Spain’s 17 regional governments to attempt to use Covid health passes in their territories for any purpose other than travel abroad, and if such measures were introduced, they would only be in force for a matter of days or weeks until a court shelved it. 

    The reasoning of judges, both regional and national, is that having to prove Covid vaccination, testing or recovery status to enter a bar or visit a museum breaches fundamental rights without having enough of a positive impact on public health. 

    In the case of the Supreme Court’s latest decision, there wasn’t enough “substantial justification” for the requirement of a health pass in bars and nightclubs across the entire region of Andalusia, seeing it more as a “preventative measure” rather than a necessary action.  

    Instead their verdict is that such a measure “restrictively affects basic elements of freedom of movement and the right of assembly,” and that even “a technical report fr om the General Directorate of Public Health” of Andalusia is just an “opinion that does not allow us to understand the proportionality of said measure”. 

    La inchisoare! Pentru carantina (sechestrarea) asimptomaticilor! Sa epileze acolo! detinute!

    fatuca, ce ai incap?

    zeama de varza sau suc de covid? 

    daca nu esti in stare sa gandesti logic mai bine taci si lasa-ne 

    de ce dracu NU MASURATI GRADUL DE IMUNIZARE CA SA RAMANETI CU GURA CASCATA1 

    nu stiti sa jucati decat dupa cum va canta sponsorii farmacisti? 

    nu mai aveti un dram de constiinta si aia pe care eventual o maia aveti o majiti cu tot felul de prostii!!! 

    NU VA MAI BATETI JOC DE NOIA 

    NU SUNTEM LIPSITI DE JUDECATA ! 

    POATE VOI CITIT DE LA STG LA DR!

    daca restricţiile de circulaţie, nu vor viza persoanele vaccinate, cu certificat naspa si fara sa fi facut vaccinul!!!

    ministra asta oare sa vaccinat pe bune!! 

    1. Pe bune! Vede doar $ in fata ochilor!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb