IOHANNIS: "Alegerile se organizează peste tot, inclusiv în localităţile carantinate"

J.P.
Politică / 25 noiembrie 2020

"Alegerile se organizează peste tot, inclusiv în localităţile carantinate"

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat astăzi, într-o conferinţă de presă, că alegerile parlamentare se organizează în toată ţara, inclusiv în localităţile carantinate.

Iohannis: "Carantina presupune ca în acea localitate să se renunţe la toate deplasările care pot fi evitate şi alegerile nu fac parte din această categorie. Este foarte bine să ştie toată lumea că alegerile se organizează peste tot, inclusiv în localităţile carantinate. Fiecare român are dreptul să meargă şi să voteze acolo unde este arondat la circumscripţia electorală. Nu vor exista îngrădiri, nici în localităţile carantinate, nici în alte localităţi. Secţiile de votare vor fi pregătite foarte bine în aşa fel încât fiecare român va putea să îşi exercite dreptul la vot neîngrădit, cu respectarea măsurilor, evident, de protecţie. Ne-am asigurat şi vom verifica foarte atent acest lucru ca fiecare român care doreşte, şi sper să dorească foarte mulţi, care doreşte să voteze, să îşi poată exercita în siguranţă dreptul la vot, repet, în siguranţă. Secţiile de votare au primit instrucţiuni, vor primi în continuare instrucţiuni foarte precise şi lucrurile vor decurge bine, foarte bine."

Opinia Cititorului ( 14 )

  1. Situatia de astazi a Romaniei avandu-l in fruntea ei pe Plavan, imi aminteste de cunoscutul cantecel al copilasilor: “Un elefant se legăna/ Pe o pânză de păianjen”, in care panza de paianjen reprezinta tara, iar elefantul, pe Plavan! Oare, cati elefanti de-ai sai mai trebuie sa cheme Plavanul, pentru ca sub “greutatea lor”, panza de paianjen sa se rupa?

    1. Sictir țepeș. Tu esti un ghiolban prorus,o mizerie ce mai .Dedesuuupt un alt ghiolban ,crisian.

      Tu din care gasca de hoti penelisti esti? de la masti sau de la izolete?

      Mars, bai poponar impotent atat fizic cat si intelectual! Ti-as pune oricand curul ala paros intr-o tzepa, ca sa te vindeci pe vecie de patima ta perversa si anormala!

      Cred ca tu esti anormal!

      CIOCLII ROMANILOR MORTI de COVID,IOHANNIS si GUVERNUL ORBAN,vor ca la alegeri sa participe si romanii din localitatile carantinate.Astia ori sunt NEBUNI ori sunt PROSTI,vorba lui IOHANNIS. Carantinezi niste localitati unde infectarea locuitorilor din acele asezari este enorma,ii tii inchisi in case,dar la alegeri ,ii lasi sa se infecteze si mai mult,atat pe ei cat si pe cei care sunt desemnati sa asigure votarea in sectii.Oare ce fel de gandire este aceasta,una de PROSTI nu.Acest lucru,demonstreaza faptul ca TEUTONUL si UNGURUL ,sunt atat de speriati ca romanii nu ii vor mai vota incat le spune carantinatilor,uite ba romanilor ce favor va facem,va trimitem la ATI direct.Care ATIuri,ca deja spitalele sunt pline ochi iar imaginile HOROR din italia la inceputul pandemiei sau mutat in romania.Holurile spitalelor romanesti sunt mai pline ca ATIurile,iar TEUTONUL cu UNGURUL le spun romanilor ca ei,au crescut numarul paturilor de la ATI.MINCIUNI cat casa,paturi sunt destule,insa ele raman goale intrucat personalul medical care sa le deserveasca lipsesc cu desavarsire.Ba mai mult,MORGILE spitalelor sunt asa pline cu mortii de covid,de unele spitale arunca mortii la gunoi,prin niste tiruri ca si pe niste gunoaie,iar mortii sunt batjocoriti de catre niste SAMSARI care cer bani si pentru faptul ca nu iti da mortul pana nu ii dai mii de lei.Azi,TEUTONUL si UNGURUL,vor veni in fata Romanilor cu asazisul PLAN de REZILIENTA,prin care le promit Romanilor,ca dupa ce UE,ne v-a da MUIE(30 de miliarde de euro},adica la pastele cailor,pe toate strazile din romania,v-a curde rauri de miere.Romani,cred ca fiecare dintre voi,vedeti in ce HAL au adus acesti NEISPRAVITI TARA si ROMANII.Asa ca dupa ce ca medicii sunt epuizati,se imbolnavesc si mor si ei,ingrijind bolnavii,ca sa nu cumva sa iasa dintre ei si sa spuna adevaru despre sistemul sanitar actual,au condamnato pe profesor doctor de la Iasi,domana DOROBAT,aratandu-le astfel medicilor ca cine nu isi tine gura,la PUSCARIE cu el.VOTAREA este tot mai aproape si sper ca ROMANII,se vor trezi din acest MARASM PUTUROS in care au bagat TARA acesti NEISPRAVITI si prin vot,ii vor trimite in NEGURA ISTORIEI. Asa sa ne ajute dumnezeu,pe care iata ca NEISPRAVITII,nu ne mai lasa nici sa il imploram sa ne scape de ei.!

      Cred ca te uiti prea mult in oglinda, si de-aici vine confuzia ta, oligofrenule!

    Asta are sarcina sa faca tot ce poate sa ca moara cat mai multi oameni.

    Acest individ dubios vrea că lumea sa vina și să-i de-a votul după care sa se duca cuminte sa se incuie în case. Cine pune botul?

    Cei care au DREPT DE VOT si nu li s-a suspendat prin lege DREPTUL DE VOT sunt rugati sa nu renunte la acest drept. 

    Ni se garanteaza ca se vor respecta măsurile protecţie sanitara si personala si nu vor exista îngrădiri . 

    in 1989 am iesit din îngrădiri , din tiruri de gloante si ne-am urcat pe taburi sa le "infundam " tevile cu flori pentru a ne recastiga si trezi si celorlalti curajul de a infrunta un mamut turbat . Noi stim cine sunt eroii autentici. 

    Nu renuntati la dreptul vostru din respect pentru cei ce au fost calcati in picioare sau luati in colti si sfasiati de mamutul rosu . "vox populi vox dei" ..dar " verba volant scripta manent" ... 

    acum "vorba zboara votul e la mana ta " ca un buton ce declanseanza protectia sau distrugerea  

    (Votul e ca focul ..poate sa-ti incalzeasca casa , sau sa-ti dea foc la casa) .. 

    .nu va jucati cu Votul si nu-l dati din mana pentru florile celor imbogatiti de "tacerea celor sleiti si scarbiti de circ " "Qui tacet consentit"  

    .. ne protejam de mamut si-l punem la locul lui in pagina istoriei cu un VOT.

    (ne meritam soarta oricum , dar hai sa ne respectam si sa ne redobandim dreptul la o soarta in care sa traim civilizat iar dinozaurii sau mamutii sa-i protejam inclusiv de ei insisi spre binele tuturor ) 

    Se lasă liniștea și în continuare băltirea : ,, ÎN SOMNUL CEL DE MOARTE...." pt. banii UE trebuie proiecte - șefii nu FAC , ei dau indicații ...mega prețioase ....!!!!

    Marea dilemă a acestor alegeri e cum sa i-o dam la bot lu fascistu de Iohannis fără să îngrășăm PSDu sau USRu, asta ar fi ideea.

    Ar trebui ocupate secțiile de votare până ce acești neomarxisti se retrag din politică. 

    1. După vot ti-o dau in bot. Si tie si lui țepeș!!!

    sa ma pis pe el de vot.....sa alegi ecscrocii care ne au incartiruit in lagar si au distrus toate afacerile lasind oamenii fara munca....huooooo

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb