IOHANNIS: "Aşteptăm primele rezultate ale restricţiilor abia peste două-trei săptămâni"

J.P.
Politică / 6 noiembrie 2020

"Aşteptăm primele rezultate ale restricţiilor abia peste două-trei săptămâni"

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat astăzi în cadrul unei conferinţe de presă că rezultatul restricţiilor care intră luni în vigoare se va simţi abia peste două-trei săptămâni.

Iohannis: "Pandemia din păcate este o îngrijorare din ce în ce mai mare pentru noi. Aţi văzut cu siguranţă datele, am trecut efectiv de 10.000 de persoane nou infectate şi am prevăzut această situaţie încă de aseară, împreună cu guvernul am decis noi măsuri care au fost bine gândite, măsuri ferme care vor fi aplicate de luni, măsuri care sunt gândite pentru a încetini semnificativ extinderea pandemiei. Sunt măsuri care cu siguranţă vor duce la o încetinire a răspândirii virusului, măsuri care ne afectează pe toţi dar în astfel de circumstanţe trebuie să fim uniţi, toţi românii să fim o echipă şi în final să trecem cu bine peste această pandemie. Multe din măsurile decise au fost aşteptate de fapt. Toate aceste măsuri au fost discutate cu experţi, specialişti şi aşteptăm primele rezultate abia peste două - trei săptămâni. Azi e prima zi de campanie electorală. Mă adresez candidaţilor, voluntarilor, echipelor de campanie şi le solicit să respecte cu sfinţenie măsurile impuse pentru a face posibilă şi în pandemie campania. Le solicit să fie exemple de cum trebuie să se poarte în pandemie, cum trebuie respectate normele, pentru a ne proteja reciproc. E nevoie de măsuri speciale şi sunt foarte hotărât să urmăresc cu mare atenţie cum sunt ele respectate. Aceste măsuri sunt necesare pentru a reduce răspândirea pandemiei. Aceste norme trebuie respectate şi dacă lucrurile sunt făcute bine atunci avem şansa să ne şi protejăm, să şi funcţioneze economia şi să ducem o viaţă cât se poate de apropiată de realitate."

Opinia Cititorului ( 10 )

  1. Bai, Plavanache, tu chiar ne crezi pe toti prosti in tara asta, ca sa-ti inghitim pe nemestecate toate masurile astea naziste ? Cu care "experti" sau "specialisti" au fost discutate? Cumva cu aia oculti si cu ideologie satanista si neomarxista din afara Romaniei? Intr-adevar, aia sunt "specialistii" si "expertii" tai, iar ordinele lor trebuie imediat sa le duci la indeplinire, caci in caz contrar ai deveni doar un cadavru politic si poate chiar si de alt fel!

    1. Dobitoc tre sa fii! In toata lumea s-au luat măsuri imbecilule si mult mai drastice!or fi toti nazisti?

      Bai oligofrenule, daca tu ai ADN de sclavete ordinar si iti lipseste coloana vertebrala, nu trebuie sa fim toti ca tine, adica o Scursura si un Gunoi uman, care se masturbeaza de dimineata pana seara!

    Iohannise esti obositor deja. Nu te sfatuieste nimeni ca atunci cand pomenesti de campanie in conditiile actuale pierzi voturi? Ma rog mu tu, partidul pe care inca il conduci.

    Efecte in 2-3 saptamani, hai 4 sa vina alegerile 

    Cine isi asuma aceste masuri care nu au dat si nu vor da roade? 

    Specialistii? Care sunt aia? Vrem nume, vrem masurile propuse de ei cu semnatura ..altfel, ca si pana acum , doar vorbe pentru prosti, adica pentru noi.

    Cum dracu sa reduci programul magazinelor? Acelasi numar de oameni se vor inghesui intr-un timp mai scurt. Asta e logica elementara, faci specialistii de ras. 

    virusul isi face treaba lui ca in fiecare an , indiferent de masuri sau cu un beneficiu minim , neglijabil . asta este doar o vrajeala de popa de tara , sa aiba justificare sa se faca alegerile . dupa ce se vor cheltui miliarde aiurea si distruge tot , vor ajunge unde este Suedia care nu a cheltuit nimic si si-au trait viata normal.

    bai nea,

    vezi ca cineva iti traduce texul cugetarilor total eronat 

    noile decizii nu sunt decat un sir nesfarsit de ineptii in totalul ineptiilor demne de de pus la gazeta de perete la rubrica ASA NU 

    intoarcete in Sibiu, mai cumpara 2-3 case sau urmeaza-ti nemul in Germania 

    lasa-ne si dute 

    suntem satui de gogomanii 

    si daca tot pleci ia-l si pe orbanica cu tine!

    asa, sa nu pleci cu mana goala! 

    sa ne aducem aminte ca OMS a bagatelizat situatia exploziva din China si tot ei ne-au asigurat ca sunt cei mai buni specialisti si trebuie sa-i ascultam ca nu trebuie sa luam masuri de protejare a populatiei din Europa si Statele Unite , sa lase libera circulatia persoanelor din zonele rosii ale Chinei in tot restul lumii.

    Chiar nu mai avem discernamant ? E normal ca oameni mor natural de batranete,toti suntem datori cu o moarte, dar suntem chiar toti imbecili sa stam cu "gura cascata" la ei sa se mictioneze ei in ea si sa ajungem "in faza terminala" ca doar "mortul e vinovat" de alte "alte afectiuni" ? ganditi pentru binele vostru si al celor dragi voua, altfel e "Game Over"!  

    Iohanis tradator de tara si criminal,au murit oameni mai multi ca la colectiv si nu de covid au murit ca nu au avut unde sa se trateze ca au inchis spitalele

    1. cum se numesc cei care au folosit dezinfectanti diluati in spitale iar oameni operati cu succes si ingrijiti de personal competent s-au infectat post operator din cauza unor infectii "banale" ce le-a provocat ulterior moartea. Cine are interes sa favorizeze un alt criminal perfect : SARS-COV2 si alte eventuale mizerabile mutatii si "teste" de laborator ? Primum non nocere nu mai e valabil ? Se pare ca OMS si specialistii in domeniu se intereseaza sa sustina interese financiare mondiale nu interesul sanatatii oamenilor la nivel individual si mondial.

    Ka kum ai lua cu mânaaaa ...!!!!!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb