IOHANNIS: "Curajul şi implicarea Forţelor Terestre contribuie la asigurarea securităţii"

L.L.
Politică / 23 aprilie 2019

"Curajul şi implicarea Forţelor Terestre contribuie la asigurarea securităţii"

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis astăzi, un mesaj de Ziua Forţelor Terestre, în care afirmă că implicarea şi curajul militarilor acestei categorii de forţe reprezintă motive de mândrie şi contribuie la asigurarea unui climat de securitate şi stabilitate pentru toţi românii, cât şi la securitatea şi menţinerea păcii în regiune şi în Europa, scrie News.ro.

"Armata României sărbătoreşte, pe 23 aprilie, Ziua Forţelor Terestre, prilej de a evidenţia activitatea şi profesionalismul celor care fac parte din cea mai numeroasă categorie de forţe a Armatei. Forţele Terestre continuă să asigure o participare foarte consistentă la misiunile asumate de către România în teatrele de operaţii din Afganistan, Irak şi Balcanii de Vest. De-a lungul anilor, militarii şi civilii din cadrul Forţelor Terestre au demonstrat spirit de sacrificiu, pregătire riguroasă şi integrare exemplară în structurile nord-atlantice. Datorită tuturor acestor calităţi, ţara noastră beneficiază de o bună imagine şi apreciere din partea partenerilor externi", spune şeful statului în mesaj.

El arată că, pornind de la aceste considerente şi ca o recunoaştere a eforturilor pe care militarii acestei categorii de forţe le fac zi de zi, a decorat drapelul de luptă al Statului Major al Forţelor Terestre cu Ordinul "Virtutea Militară" în grad de Ofiţer, cu însemn pentru militari, de pace, mai scrie agenţia.

Klaus Iohannis le mulţumeşte militarilor pentru devotament şi dedicare atât pe timpul instruirii în ţară, cât şi pe timpul misiunilor desfăşurate în teatrele de operaţii, alături de aliaţii şi partenerii României din NATO şi Uniunea Europeană.

De asemenea, şeful statului le mulţumeşte familiilor militarilor.

"Cu prilejul Zilei Forţelor Terestre, doresc să transmit tuturor militarilor români aflaţi la datorie sub drapelul tricolor şi întregului personal civil cele mai sincere felicitări şi succes în îndeplinirea misiunilor. Vă doresc putere de muncă, satisfacţii atât în plan profesional, cât şi în plan personal, alături de familiile dumneavoastră! La mulţi ani!"

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb