IOHANNIS: "Este important să nu uităm cât de dificilă a fost, de-a lungul istoriei, obţinerea unor drepturi"

J.P.
Politică / 1 mai 2021

"Este important să nu uităm cât de dificilă a fost, de-a lungul istoriei, obţinerea unor drepturi"

Este important să nu uităm cât de dificilă a fost, de-a lungul istoriei, obţinerea unor drepturi care ni se par acum absolut fireşti, afirmă preşedintele Klaus Iohannis într-un mesaj transmis cu ocazia Zilei Internaţionale a Muncii.

"Munca şi sacrificiile femeilor şi bărbaţilor din întreaga lume sunt celebrate astăzi, de 1 Mai. Este important să nu uităm cât de dificilă a fost, de-a lungul istoriei, obţinerea unor drepturi care ni se par acum absolut fireşti: condiţii de lucru decente, răsplată corectă pentru efortul depus şi egalitate de gen", a scris Iohannis sâmbătă, pe Facebook.

Şeful statului subliniază că "astăzi avem o şansă uriaşă de a construi împreună, în perioada post COVID-19, România pe care ne-o dorim".

"Suntem o naţiune de oameni harnici, ambiţioşi şi hotărâţi să reuşească - acesta este spiritul în care vom relansa economia în beneficiul nostru, al tuturor!", mai afirmă Klaus Iohannis.

Opinia Cititorului ( 13 )

  1. Tupeu si nesimtire pe tovarasul iohanis

    1. De pe aceasta pagina,le adresez tuturor ROMANILOR ADEVARATI,oriunde s-ar afla ,DUMNEZEU sa ii BINECUVANTEZE pe ei si FAMILIILE lor. Sa fie PATRIOTI,sa isi iubeasca TARA unde s-au nascut si unde au inmormantati ,Stramosii,Mosii sau Parintii,sa aibe in suflet Iubire si Credinta,ca desi acum TARA este condusa de niste IUDE care au predato Strainilor,la fel ca si in alte dati cand TARA a fost OCUPATA de Straini,ea,s-a RIDICAT din Propia CENUSA .SARBATORI cu BINE si MULTA SANATATE.-IUDA cel mare,le spune Romanilor ca sunt o NATIUNE(nu sluga straina,suntem un POPOR),imtradevar ,harnic,ambitiosi dar mai ales IUBITORI de TARA si NEAM si deabia asteptam sa SCAPAM de tine si de CAMARILA ta TRADATOARE care a dus TARA la sapa de lemn,desi azi se zice ca traim in democratie,TARA este mai SARACA ca si pe timpul lui CEAUSESCU. Milioane de Romani,nu au ce sa manance,nu isi pot trimite copii la scoala,satele sunt goale de oameni tineri plecati in BEJENIE trimisi de voi ,CLASA POLITICA ANTINATIONALA,cu batrani scurmand prin tomberoanele de gunoi,lasati sa moara cu zile in fata spitalelor,si umiliti in spitale sub MINCIUNA de COVID. Boala exista,insa mai periculoasa ca boala sunteti voi CLICA ce conduceti TARA care pentru a v-a imbogatii,ati tradat poporu. Ne aratati ca mii de romani se duc sa petreaca PASTELE prin strainatati sau pe la munte sau mare. Pai marea majoritate din acesti circa un milion de HOTI,sunt cei care au devalizat si devalizeaza impreuna cu voi TARA si SPOLIAZA POPULATIA,formata din milioane care traiesc la limita subzistentei. Cata NERUSINARE sa le spui aceste vorbe,unor Romani care nu te mai vor. PLEACA,si mergi la STAPANII tai,ca DUMNEZEU nu IARTA pe cei care il BATJOCORESC cum faci tu si CAMARILA ta !

    Plavanul autist vrea sa construiasca Romania ca pe o Republica Sovietica Socialista, inglobata fara suveranitate si drepturi nationale, in noua URSS, care este UE! In infectia asta neomarxista europeana, ministrii se numesc comisari, dupa modelul sovietic pe care-l si urmeaza de altfel!

    Cu o prelungire lejera a inca 30 de zile se mai pierd niște drepturi.

    Zilele trecute am văzut anunt oficial de job la restaurant unde se cerea vaccin sau dovada trecut prin boala pentru un spălător de vase. 

    IOHANNIS:

    "Este important să nu uităm cât de dificilă a fost, de-a lungul istoriei, obţinerea unor drepturi" 

    ... si de aceea va trebui sa luptam la baioneta in 2021 si mai ales in 2022 atunci cand drepturile si libertatile cetatenilor vor fi minimizate si apoi eliminate prin introducerea pasaportului verde de vaccinare, prin introducerea limitarilor de acces pentru cei nevaccinati (si indirect a obligativitatii vaccinarii sub amenintarea decaderii din drepturile neingradite de miscare in libertate deplina oriunde).  

    Anul acesta si mai ales anul viitor sunt ani cheie de pastrare a libertatilor si drepturilor cetatenesti.  

    1. luptele vor fi castigate de cetatenii normali si cinstiti ... nu de sleahta neo-marxista de stapani neo-ceausesti care vin ei si ne impun vaccin, pasaport verde electronic , eliminarea cuvintelor "mama si tata" cu "parinte 1 si 2", educatie sexuala propusa in scoala primara...etc... si alte aberatii din astea pe care doar decerebratii , "oamenii noi" la care visau comunistii, le-ar putea accepta!

      Oamenii sunt si raman oameni ... in timp ce neo-marxistii coboara accelerat pe scara evolutiei in cadrul aceleiasi generatii ... pentru a reveni la maimuta nici nu e nevoie de mai multe generatii.  

      Oamenii simpli castiga lupta in confruntarea cu psihoticii neo-marxisti ai acestui secol!  

      Normalitatea invinge pana la urma! Umbrele neo-marxiste se retrag zemuind de unde au rasarit: de la gunoi!  

      The Green Deal, The Great Reset, proiectul ID 2020 al lui Gates (aplicat prin intermediul ideii pasaportului verde de vaccinare) , etc...

      toate aceste proiecte nu mai exista in anii urmatori si in maxim o decada.  

      dar vor fi multi morti datorita experimentelor prin vaccinare practicate acum.  

      Cei ce raman in viata duc lumea mai departe.  

    Asa este. Iata cum liberalii organizau represiunea Rascoalei din 1907. Teroristii liberali.

    "Ca urmare a acestor deficiențe, Ion I.C. Brătianu, în calitate de ministru de interne în guvernul liberal al lui Dimitrie A. Sturza, a inițiat modificarea Legii Jandarmeriei Rurale din 1908, pentru „ca satul să simtă pușca cât mai aproape de el și astfel să-i treacă pofta de răzmeriță”. Cu toată opoziția lui Nicolae Iorga, deputații liberali care aveau majoritate în Cameră, au votat legea. Începând cu data de 24 martie 1908, noua lege de organizare și funcționare a Jandarmeriei Rurale a intrat în vigoare." 

    mai dragutza,

    eu inteleg ca nu esti ortodox dar o asemnea aberatie intrece orice masura! 

    bai, NOI ASTAZI SARBATORIM PASTELE !  

    cu ziua internationala a muncii binecuvantezi Inaltarea Domnului? 

    inca o dovada, stupida de altfel, ca nu gandesti ca noi si prezenta ta in ac functie este o ereoare politica, si nu numai. MAJORA! 

    ai dovedit inca odata, daca mai era nevoie, ca esti un slugoi al Intrnenationalei iar crezul tau fata de DOMNUL este cel putin discutabil! 

    voi considera ca acest articol cu aceasta tema: "Este important să nu uităm cât de dificilă a fost, de-a lungul istoriei, obţinerea unor drepturi" este cea mai mare JIGNIRE adusa poporului roman de catre cineva cu ocazia SFINTELOR SARBATORI PASCALE! 

    nu vei fi nicodata roman si nu vei simti niciodata ce simte acest popor!

    Ar trebui sa-ti fie rusine tie si intregului tau corp de consilieri! 

    totul e un program in desfasurare dincolo de vointa oamenilor sau de realitatile factuale.

    se indreapta in linie dreapta catre conflicte cu oamenii in iunie/iulie 2021.  

    si nu doar in Bucuresti - peste tot!  

    totul va aparea odata cu promovarea agresiva a tezei ca daca oamenii nu se vaccineaza ei trebuie fortati - pe strada, la job, acasa, la medicul de familie, oriunde... eventual si pe wc.  

    in acel moment urmeaza masive miscari de strada... si credeti-ma ca oamenii nu vor iesi sa joace table sau sah in parc....  

    1. Din perspectiva evenimentelor induse extern aceste frictiuni interne sunt mai mult decat favorabile Romaniei.

      ce vreau sa zic cu asta...  

      pe plan extern a avut loc o intalnire (sursa: Martin Armstrong - blog) intre Interpol, Cloudflare si inca o firma de securitate IT in care s-a discutat introducerea unei identitati unice digitale pentru fiecare persoana (concept : Digital Citizenship) care sa constituie un instrument de urmarire continua a fiecarei persoane de pe Glob.  

      In cazul detectarii unei activitati "neconforme" Sistemului, acelei persoane urmeaza sa ii fie refuzat accesul la internet INDIFERENT DE PROVIDERUL DE NET (ISP-internet service provider) SI INDIFERENT DE MODALITATEA DE CONECTARE (conexiune broadband - fibra optica, mobil, antena satelit,etc).  

      Va reamintesc amarat si trist ca pe plan intern avem minti "crete" care vin cu afirmatii de genul "cei ce nu se vaccineaza si promoveaza acest lucru si altora pe internet sunt teroristi" ... "vocile lor trebuie reduse la tacere, eliminate" ... (salutari nea Citu!... sa ne traiesti ca alura de mare dictator ai de la o vreme fi-ti-ar cheful de dictatura sa-ti fie! ).  

      Aceasta intalnirea conceptual vorbind se afla in prelungirea conceptului promovat de Bill Gates si marketizat intensiv (din 2018 - 2019) in lumea corporate de PWC-PriceWaterhouseCoopers (o scarba de firma satanista!) , IBM si alte mari companii - concept numit ID2020 (alocarea unui ID digital fiecarui cetatean utilizator al internetului).  

      Nu va trebuie un IQ foarte inalt sa realizati ce blestematie de cenzura urmeaza, nu?  

       

      La momentul introducerii Cetateniei Digitale (si in Romania) (Digital Citizenship) eu o sa incetez finalmente si total sa mai postez aici. Oricum doar aici aveam activitate de exprimare libera.  

       

      Oricum de multi ani nu mai am nici un cont de social media - nici facebook, nici whatsapp, nici instagram sau alta mizerie de oameni inferiori de genul asta - in masura in care mi-am dat seama de multa vreme ca acestea sunt simple instrumente digitale de inrobire a oamenilor liberi. . . Adevarate "hamuri" digitale si informationale pentru vitele ce robesc in marile ferme ale conducatorilor bogati ale planetei.  

      Din ratiuni individuale usor de inteles o sa aleg sa nu mai exist pe internet (dincolo de aspectele practice imediate - platit o factura, o comanda online, mail, etc).  

      Am sa las STRADA sa rezolve Dictatura Uriasa care ni se pregateste.  

       

      Si o va rezolva, credeti-ma!  

      Cu mult sange si multe carnuri de Stapan care vor zace pe asfalt insfacate si mancate de cainii strazii !  

      2022 e un an cu mult sange in toata lumea! 

      Sa tineti minte ce v-am zis acum!  

      p.s. Sa nu cumva sa sperati ca autoritatile din Romania vor refuza Digital Citizenship....

      NU!  

      Vor fi primii sau cel putin in primii 5-10 din intreaga lume care vor alerga intr-un suflet sa o introduca!  

      Orice suflet de Stapan Dictatorial tanjeste dupa sclavii sai (digitali in acest caz)... 

      Romani , sa luptati pentru libertate - VETI REUSI !  

    ... că toate mai puțin depind de turmă - nu - i că la pandemie - ci depind de ,, cap " ...

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb