IOHANNIS: " Nu restrictiile înlătură pandemia, doar vaccinarea ne permite ca la vară să facem concedii, să plecăm unde dorim. Să mergem la concerte, să mergem la teatru"

G.B.
Politică / 21 aprilie 2021

" Nu restrictiile înlătură pandemia, doar vaccinarea ne permite ca la vară să facem concedii, să plecăm unde dorim. Să mergem la concerte, să mergem la teatru"

Preşedintele Klaus Iohannis a participat astăzi la inaugurarea primului centru mobil de vaccinare în comuna Afumaţi, din judeţul Ilfov. Preşedintele a declarat că este mulţumit de campania de vaccinare şi a îndemnat cetăţenii să meargă să se vaccineze. El a subliniat că doar prin vaccinare putem să scăpăm de pandemie. Astfel, "putem să ne gândim la renunţarea graduală la unele restricţii, potrivit digi24.ro.

Iohannis a declarant: "Suntem foarte aproape de capacitatea pe care ne-am dorit-o de 100.000 de persoane vaccinate pe zi. Sunt foarte mulţumit de cum a decurs campania de vaccinare. Până acum şi pregătirile s-au făcut într-un timp record. Sunt bucuros să văd că foarte multă lume vine la vaccinare.

Astfel de containere vor fi folosite în toate locaţiile unde este nevoie pentru vaccinare. Se face pur şi simplu fără programare. Oamenii pot veni direct în comuna lor la vaccinare.

Se vor deschide noi centre, vom găsi noi modalităţi prin care să venim noi în întâmpinarea cetăţeanului.

Am văzut si în aceste zile că s-a dezbătut foarte mult şi vreau să repet câteva date esenţiale. Suntem în plină pandemie. Să nu avem impresia că dacă a venit primăvara s-a terminat pandemia. Restricţiile impuse nu înlătură pandemia. Aceste restricţii doar scad impactul. Încetinesc răspândirea pandemiei. Dăm o şansă medicilor să îi trateze pe cei care fac forme grave.

Există o singură cale de ieşire din pandemie şi asta este vaccinarea. Avem tot mai multe tipuri de vaccin şi chiar dacă există multe dezbateri şi discuţii, EMA a aprobat toate tipurile de vaccin. Ele pot fi folosite, sunt verificate, sunt sigure. De aceea mă voi implica în continuare în campania de vaccinare.

Nu restrictiile înlătură pandemia, doar vaccinarea ne permite ca la vară să facem concedii, să plecăm unde dorim. Să mergem la concerte, să mergem la teatru. E extrem de important şi contez pe toţi să participaţi la această campanie.

Campania de vaccinare este un succes. Am reuşit să obţinem un număr important de doze. Suntem la peste două milioane de persoane vaccinate. Este o reuşită certă. Suntem pe locul 4 în Europa la două doze administrate. Nu e un lucru puţin pentru o ţară cu un sistem de sănătate cu probleme.

Eu am anunţat încă de anul trecut că ne pregătim şi că vom fi pregătiţi. Ne vom vaccina şi până în vară vom fi în situaţia să renunţăm la foarte multe dintre restricţii.

Guvernul a avut grijă să primim doze suplimentare de vaccin. Am comandat aceste doze ca să facem faţă cererii. Însă, este clar că această campanie trebuie să accelereze. De aceea am venit aici, ca să dau semnalul. Vom găsi noi şi noi căi de a veni în întâmpinarea cetăţenilor".

Opinia Cititorului ( 25 )

  1. Bine ati venit ,"domnule" ZOMBI !

    Asta vorbeste de vaccinare si el "a uitat" sa-si mai faca "rapel-ul" :-)...Atata incredere are el in vaccinuri

    1. Trebuia să-ți comunice dacă a făcut rapelul?

      Dacă se televiza raplul , de ce , dacă nu s-a televizat , de ce ....

      Sunteți psd-iști rău intenționați.... 

      Deci tu zici sa-l cred pe cuvant:-)...Si daca nu trebuie sa-mi comunice ca si-a facut rapelul, de ce "mi-a comunicat" ca si-a facut prima doza?

      iar tu esti usr-ist , care fura voturi cu rucsacu '

    Vrei sa spui ca Romania e pe locul 4 din coada la succesul Campaniei de Vaccinare.

    Si Eu nu ma vaccinez anti-covid pentru ca nu e sigur. Tot mai bun e Antigripalul : te apara de toate virozele si gripele si scapi si de Covid. Iarna asta n-am racit deloc.

    1. Adevarat --nu e sigur. Au mai murit unii la scurt timp dupa vaccinare; si are efecte secundare :febra , greata, dureri de cap , duri articulare , oboseala --->NO Thanks.

      Pai da, ca de Vaccin nu mor politicienii [ca-i apara Dracul] tot oamenii obisnuiti mor nu cei cu functii , am obsevat asta

      Iata un motiv bun sa devii satanist sau luciferian.

      Suplimentele naturiste ajuta si ele mai ales ca unele plante intaresc sistemul imunitar.

      Te-ai gandit ca si Vaccinurule Anti-Covid au si ele dublu standard;adica sunt Sigure pentru unii cu bani si Mortale pentru altii

      Mai degraba ca la Ruleta Ruseasca

      sau cum pica MAGAREATZA... 

      Ai dreptate cu antigripalul: si l-a facut si bunica mea si nu a avut efecte secundare deloc si nici nu s-a imbonavit de vreo viroza.

      Ne injura Gheorghita...

      Hai Gheorgita raspunde

      Sunteți medici ?

      Nu vă mai dați cu părerea , medicina e grea și greu de înțeles pt cei cu neuroni puțini.... 

      Dar Iohannis e medic? Are el neuroni multi? Nu inseamna ca daca el e presedinte se si pricepe la medicina.Chiar Gheorghita a zis ca vaccinurile astea au efecte secundare precum: febra, greata, oboseala, dureri articulare si mai multe. Iar unii s-au imbolnavit de Covid dupa vaccinare. Unde e siguranta? Cei care au boli cronice sau autoimune de ce sa si-l faca? Pot muri de la efectele secundare ale vaccinului.E vorba de vieti omenesti si nu de profitul companiilor farmaceutice.

      Cu toate acestea nu sunt impotriva purtariii mastii despre care cred ca opreste raspandirea virusului in aer.

      Unii medici se tem sa -si faca vaccinul cu Covid. 

    Auzi, cand dai drumul la restaurante? Daca Pandemia asta tine 10 ani ai sa ne ti inchisi in case?

    1. Mai dar ce-l doare pe asta grija de sanatatea noastra! Iar noi ca niste nerecunoscatori si inconstienti ce suntem indraznim sa cartim!

    MARS CRIMINAL ÎN SERIE CARE TE AI ASCUNS ÎN W. C. UL GAY LOR DE LA BRUXELLES. NICI UN CU VINT DE GUVERNUL TĂU SATANIST CRIMINAL CA TINE. ȘI A FĂCUT TREABA. NUMĂRAȚI VA ZECILE DE MII DE MORȚII. POȚI SA STAI CONFORTABIL. AI GUVERNUL TĂU CRIMINAL CA TINE. DE ASTA AI COMANDAT MASACRUL DE LA COLECTIV. SA SE VACCINEZE SATANIȘTI, CRIMINALII, HITLERIST II DE MATA CU TACTU CA NU TE A AVORTAT CIND TREBUIA. CRIMINALUL E ÎN SERIE DE CE NU SESIZEZI D. N. A UL LA RAPORTĂRILE FALSE DIN FIECARE ZI A MINISTERULUI SĂNĂTĂȚI.CE PROBA MAI VREI. A RECUNOSCUT O SLUGA TA VLAD SATANIST UL VOICULESCU. NU E VOIE E DERANJ MARE. ORICUM CRIMELE VOASTRE SUNT SCRISE ÎN CUR ȘI NU SE ȘTERG ȘI VEȚI RĂSPUNDE ÎN FATA LUI DUMNEZEU CRIMINALILOR, SATANIȘTI LOR, HITLERISTI LOR.

    Acum nu mai avem "ia de la Basescu!", ci "ia de la Plavan!" Vaccinul criminal!

    ciudat ! din comentariile de aici , nu rezulta ca romanii au mare incredere in johanis , cum spun sondajele ! adevarat , vizate de sri , inainte !

    1. căte nu apar pentru limbaj indecent :))

    Serurile astea numite de voi vaccinuri fac mai mult rau decat bine..Au efecte adverse foarte grave, cheaguri de sange, tromboze, zona Zoster etc...Nu se merita sa fii cobai pentru Big Pharma , nu multumesc...

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb