IONUŢ MOŞTEANU: "Îi somez pe cei de la PSD, PNL, UDMR şi pe Nicolae Ciucă să dea OUG de abrogare a pensiilor speciale"

S.B.
Politică / 23 noiembrie 2021

"Îi somez pe cei de la PSD, PNL, UDMR şi pe Nicolae Ciucă să dea OUG de abrogare a pensiilor speciale"

USR somează PSD, PNL, UDMR şi pe viitorul premier Nicolae Ciucă ca, după instalarea Guvernului, să dea o ordonanţă de urgenţă pentru abrogarea pensiilor speciale ale aleşilor locali, în caz contrar acestea ar urma să intre în plată de la 1 ianuarie, a declarat, marţi, purtătorul de cuvânt al Uniunii, Ionuţ Moşteanu, informează Agerpres.

USR somează PSD, PNL, UDMR şi pe viitorul premier Nicolae Ciucă ca, după instalarea Guvernului, să dea o ordonanţă de urgenţă pentru abrogarea pensiilor speciale ale aleşilor locali, în caz contrar acestea ar urma să intre în plată de la 1 ianuarie, a declarat, marţi, purtătorul de cuvânt al Uniunii, Ionuţ Moşteanu.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Himerele din societatea românească sunt: pensiile speciale/nesimțite ale corifeilor(protejați politic) și eschiva cu salariul de merit (pt.lingai) la bugetari șuntând licheleste cresterea salariului cuvenit tuturor bugetarilor, truditorii neamului care fac/susțin acest stat functional. Cum mai credeti voi că se mai poate tolera si îmbunătăți situația din învățământ(corpul profesional cel mai calificat și potent al nației, platit că măturătorii, căci instalatorii sunt cu 2-3 clase de salarizare mai sus) prin aceasta bătaie de joc perpetua doar cu salariu/spor de merit la câțiva profesori cca 3-5% din totalul celor ce trudesc mințiți si așteaptă creșterea salariului la un nivel decent și cuvenit, promis inca de pe vremea lui Basescu-Tariceanu și care ne-a fost furat constant de toți nesăbuitii perindați prin guvernele mincinoase (cu excepția eroului national L.Dragnea care ar fi desăvârșit program de guvernare patriotic propus, dar a fost linșat politic de forțe oculte extra-nationale, prin cozile de topor ramanesti, că sa nu-l îndeplinească și avuțiile solului, subsolului și maritime/gaze sa fie smulse de rechinii globali ). In concluzie voi continuați să ne sfidați furandu-ne continuu salariile meritate dar neacordate, iar noi in mod inteligent și subversiv va contracaram inteligent facandu-va pe plac, va pregătim și sfătuim copii sa vă renege ca părinți și părăsească țara în care creați voi numai nedreptate/înfometare, lipsa conditiilor supravietuirii, spor demografic negativ și lipsa motivelor de repatriere a creierelor și concetățenilor transfugi. Tineti-o tot așa și veți rămâne să vă devorați singuri și dispăreți de inaniție singuri părăsiți de tineri care vor fugi din fașă cu cordonul ombilical înainte să i-l mai taie/fure cineva. ;-((( cu apostrofare, N.S. !

    1. IONUT !!! ESTI BUN IN INTENTII , DAR POATE CA NU STII CA , PANA NU APROBA ORDONANTA SI CEI 9 MOSULICI SI BABE COMUNISTE , CARE IMPREUNA SANT ''''' CURTEA CONSTITUTIONALA '''''' A ROMANIEI , UN FEL DE COMISARI POLITICI , DACA INTELEGI , PUSI ACOLO TOT DE PARTIDE , CARE SANT DEJA PENSIONARI , SI AU SI PENSII SPECIALE LA RANDUL LOR !!! CREZI TU , CA V-OR APROBA EI VREODATA ASA CEVA , ADICA SA-SI TAIE DIN PROPRIILE PENSII ?????????? TU CE ZICI ??? TU TI-AI TAIA-O PE-A TA ??? NUMAI IN TARA ASTA , SA NU TE NASTI !!!!!!!!!!!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb