Iqos lansează platforma de lifestyle Iqos Living Room

C.B.
Companii / 28 februarie 2020

Iqos lansează platforma de lifestyle Iqos Living Room

În 27 februarie, IQOS a sărbătorit patru ani de prezenţă în ţara noastră prin lansarea unui concept inedit care îmbină designul şi experienţele senzoriale - IQOS Living Room, conform unui comunicat remis Redacţiei noastre.

Potrivit sursei citate, evenimentul a reunit la Halucinarium Loft peste 300 de invitaţi speciali, reprezentativi pentru comunităţile care au fost alături de IQOS pe parcursul acestor ani - vedete, creativi, jurnalişti, artişti - pentru a trăi împreună o experienţă extraordinară care a combinat design-ul cu gustul.

Platforma IQOS Living Room, va oferi atât experienţe offline, prin evenimente de tip pop-up, cât şi conţinut online inspiraţional. Proiectul de design IQOS Living Room a fost realizat în colaborare cu designerul Omid Ghannadi, care a creat un loc senzaţional, un spaţiu care integrează valorile IQOS - design şi inovaţie.

Omid Ghannadi, designer al proiectului IQOS Living Room, a declarat: " A fost o provocare pentru mine să aduc la viaţă conceptul Living Room. Am vrut să creez o atmosfera primitoare si contemporana, care sa reprezinte comunitatea pe care IQOS o construieste in Romania. Ma bucur ca am facut parte din acest proiect si sper la cat mai multe provocari de acest fel."

Invitatul special, Rene Soffner - desemnat unul dintre cei mai buni mixologi ai anului 2019 de către Mixology Magazine - dedică foarte mult timp nenumăratelor experimente prin care descoperă noi faţete ale gusturilor, dar şi ale design-ului. El foloseşte tehnologii inovatoare, bazate pe descoperiri ştiinţifice, combinând ingrediente familiare şi oferindu-le o nouă viaţă, cocktailurile lui fiind adevărate experienţe ale descoperirii. Astfel, Rene îmbrăţişează într-un mod firesc filozofia IQOS, bazată pe inovaţie, ştiinţă şi rezultate de excepţie.

"Această colaborare este naturală pentru mine, mi se potriveşte perfect. Eu şi IQOS ne ghidăm după aceleaşi reguli: design, bun-gust, inovaţie şi ştiinţă, pentru a crea produse extraordinare", a declarat Rene Soffner.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Bla, bla, bla .... insirand cuvinte goale, ce din coada au sa sune......

    u r full of s.h.i.t.

    "desemnat unul dintre cei mai buni mixologi ai anului 2019 de către Mixology Magazine" 

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb