Irina Leca - noul CEO al Nooka Space

F.D.
Companii / 3 octombrie 2023

Irina Leca - noul CEO al Nooka Space

Startup-ul Nooka Space, anunţă astăzi numirea Irinei Leca în poziţia de CEO al companiei, precum şi ridicarea unei noi runde de investiţii în valoare de 2 milioane de euro, conform unui comunicat de presă al companiei.

Potrivit sursei citate, acest demers este susţinut de actualii investitori dar şi de noi parteneri şi are obiectivul de a continua expansiunea internaţională a Nooka Space în pieţe şi verticale noi, printre care Portugalia, Italia şi verticala de aeroporturi. Investiţia se află în curs de finalizare şi va fi închisă după ultima etapă de selecţie a investitorilor relevanţi.

Antreprenor în serie, co-fondator Vector Watch şi cu o experienţă dobândită în cadrul unor companii internaţionale precum Fitbit şi Google, alături de care a construit poveşti de succes, Irina Leca are ca obiectiv expansiunea spaţiilor de de birouri de proximitate, nu doar în România, ci şi în alte pieţe internaţionale.

"Sunt motivată să conduc operaţiunile Nooka Space şi să formez o echipă locală şi internaţională pregătită să îndeplinească obiectivele noastre strategice.", subliniază aceasta.

Cu un MBA obţinut în cadrul Quantic School of Business and Technology şi licenţiată în design în cadrul Universităţii de Arhitectură Ion Mincu, Irina Leca îmbină competenţele de business cu înţelegerea profundă a nevoilor profesioniştilor pentru spaţii de lucru de proximitate.

Înfiinţată în anul 2020 cu misiunea de a redefini viitorul spaţiilor de lucru, Nooka Space operează deja în 10 ţări, precum: România, Olanda, Austria, Germania, Irlanda şi Elveţia.

Modelul de afaceri Nooka Space se adresează unor segmente de business cheie, de la deţinătorii de proprietăţi care caută soluţii inteligente pentru a-şi maximiza veniturile din închirierea de spaţii, până la companiile care doresc să ţină pasul cu mediile de lucru hibride. "Dezvoltatorii de real estate sunt dornici să-şi maximizeze veniturile prin închirierea spaţiilor subutilizate, iar companiile caută flexibilitate. Aici intervenim noi. Suntem veriga lipsă.", explică Leca.

Obiectivele de licenţiere a tehnologiei Nooka Space

Infrastructura tehnologică Nooka Space oferă o experienţă optimă de căutare şi rezervare a birourilor de proximitate. "Totodată, am dezvoltat un sistem IoT proprietar care poate transforma orice cabină sau spaţiu fizic într-un birou de lucru inteligent sau o cameră de şedinţe, disponibile pentru închiriere la cerere, prin aplicaţia mobilă Nooka Space. Nu mai este nevoie de angajarea un recepţioner; tehnologia noastră oferă proprietarilor control deplin al închirierii spaţiului.", spune Leca. Ca atare, Nooka Space nu se opreşte doar la a pune la dispoziţia dezvoltatorilor real estate a unor "spaţii de birou fizice", ci poate inclusiv să licenţieze tehnologia altor firme care pot integra în mod inovator sistemul IoT al companiei în spaţiile lor existente, monetizându-le astfel printr-o închiriere total automatizată şi fără intervenţie umană. Potenţialii beneficiari ai acestei tehnologii sunt dezvoltatorii imobiliari care au spatii neînchiriate pe care le pot transforma în birouri flexibile, operatorii de spaţii de lucru de coworking care vor să reducă din cheltuielile cu personalul sau hotelurile care vor să îşi închirieze sălile de şedinţă în mod automat.

Business sustenabil

Aglomerarea zonelor urbane, precum şi nevoia crescută de flexibilitate a angajaţilor creează mediul oportun pentru dezvoltarea şi succesul serviciilor oferite de Nooka Space. Prin amplasarea birourilor inteligente şi autonome în proximitatea utilizatorilor, Nooka Space contribuie semnificativ la reducerea traficului şi a emisiilor de CO2 şi susţine dezvoltarea sustenabilă a oraşelor inteligente. "Suntem pregătiţi nu doar pentru a oferi soluţii pentru simplificarea modului de lucru, ci să-l facem şi mai sustenabil.", observă Leca. Colaborând deja cu producători de top, Nooka Space este la fel de implicată în aspectele ce ţin de protejarea mediului înconjurător, în egală măsură cum este faţă de inovaţie.

Avantaje competitive

Nooka oferă spaţii de lucru ultra moderne, adaptate exigenţelor profesioniştilor de astăzi. "Am investit în două produse noi, Nooka Cube şi Nooka Air One, care sunt special concepute atât pentru interior, cât şi pentru exterior. Şi avem un produs inovator pregătit şi pentru zonele de aşteptare din aeroport.", susţine Leca.

Următoarele destinaţii: Portugalia, Italia şi lista poate continua

Compania continuă să pătrundă şi pe alte pieţe strategice. "Vizăm deja Portugalia şi Italia pentru extinderea operaţiunilor noastre. Modelul nostru de business este unul versatil şi se adaptează uşor oricărui timp de locaţie, de la aeroporturi şi gări, pănă la hoteluri, cafenele sau bezinăriii.", dezvăluie Leca.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb