Israelienii se pregătesc deja de a patra doză de vaccin anti-Covid

J.P.
Internaţional / 5 septembrie 2021

Israelienii se pregătesc deja de a patra doză de vaccin anti-Covid

Cu peste 2,5 milioane de oameni deja imunizaţi cu trei doze de vaccin anti-COVID-19, coordonatorul luptei cu pandemia din Israel, Salman Zarka, spune că trebuie să înceapă pregătirile pentru a oferi populaţiei şi a patra doză de vaccin, din cauza noilor variante contagioase, conform Digi24.

O altă etapă de vaccinare cu a patra doză de vaccin va fi necesară pentru cei vaccinaţi, pentru a ţine pasul cu variantele noi de coronavirus, a spus Zarka, şeful grupului special creat pentru a coordona lupta Israelului împotriva pandemiei de COVID-19.

Chiar dacă două treimi din populaţia israeliană este deja vaccinată cu două doze, oficialii din domeniul sănătăţii se aşteaptă ca varianta Delta, mai contagioasă, să ducă în continuare la o creştere a numărului de cazuri şi a spitalizărilor, în lunile de toamnă.

"Aşa va fi viaţa noastră de acum înainte, în valuri", a adăugat Zarka. El crede că dozele de rapel speciale pentru noile variante ale coronavirusului ar putea fi gata până la sfârşitul anului 2021 sau începutul anului 2022.

Oficialul din sănătate a declarat anterior că dozele de rapel ale vaccinului anti-COVID-19 ar trebui să fie oferite populaţiei "o dată pe an sau la cinci-şase luni", potrivit RT, citat de Mediafax.

Israelul a fost printre primele ţări care au oferit a treia doză de vaccin populaţiei. Paşaportul verde COVID-19, eliberat cetăţenilor vaccinaţi, care oferă acces în locuri precum restaurante şi baruri, expiră la şase luni după ce unei persoane i se administrează a doua sau a treia doză, ceea ce a dus la speculaţii că ar putea exista mai multe doze viitoare.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. A patra?

    Un fel de ITP la 6 luni, ce s-o mai lungim ..

    se spune ca , khomeini , vrea sa renunte la fabricarea bombei atomice .

    am gasit documentele contractuale cu pfizer si moderna pe dark net

    de acolo rezulta ca guvernele vest europene au comandat echivalentul a 7 doze anuale pe cap de locuitor (daca e sa luam in considerare intreaga populatie vaccinabila) sau echivalentul a 12 doze anuale daca e sa luam in evidenta doar pe cei deja vaccinati.  

    Sa vedem dezinformarea sosocilor vaccinisti din presa. Ei incercau sa demonstreze un fake news.

     

    "Pe 19 august, creatoare de modă Brigitta Dachmann a decedat, la vârsta de 29 de ani, după ce a suferit un anevrism cerebral. La scurt timp, diverse articole și postări pe rețelele sociale au susținut în mod eronat că decesul a fost cauzat de vaccinul împotriva COVID-19. Majoritatea acestor afirmații s-au bazat pe unele postări sau distribuiri cu privire la vaccinurile anti-COVID-19 regăsite pe contul personal de pe rețelele sociale ale creatoarei de modă. Din declarațiile membrilor familiei reiese că aceasta a suferit un anevrism cerebral, fără a se menționa dacă tânăra a fost vaccinată împotriva COVID-19. 

    Mai mult, contul personal al Brigittei Dachmann a fost invadat de comentarii și îndemnuri anti-vaccinare sau de link-uri către website-uri care publică în mod repetat informații eronate, nefondate sau înșelătoare cu privire la vaccinurile împotriva COVID-19. Totuși, membrii familiei au declarat că aceasta a suferit un anevrism cerebral și nu au menționat dacă aceasta a fost vaccinată împotriva COVID-19." 

     

    Faptul ca membrii familiei au dat publicitatii cauza decesului (altfel o informatie confidentiala, doar a pacientului), dar nu mentioneaza daca a fost sau nu vaccinata, acest lucru le spune vaccinistilor sosoci ca NU a fost vaccinata. Deci ca ar fi fake news. Ce sa vezi, pentru mine din contra, faptul ca familia nu a spus ca NU A FOST VACCINATA era o confirmare indirecta. 

     

    Decedatul fusese la Electric Castel cu doua saptamani inainte. Si pe 4 septembrie, mama ei recunoaste ca fiica fusese vaccinata. Iata cum mincinostii sosoci vaccinisti mint in permanenta. Sunt la fel de periculosi ca si doamna Sosoaca. 

     

    Ana Maria Dachmann: „Vă salut dragi prieteni. In primul rând doresc să vă mulțumesc pentru mesajele multe transmise nouă, am simțit că ați fost alături de durerea noastră IMENSĂ.  

    Pentru că am citit cateva mesaje care, de fapt ne preocupă pe mulți, doresc totuși să va ofer cateva explicații. 

     

    A fost vaccinată? 

     

    Da, a fost vaccinată, a fost alegerea ei si al lui Sorin. Ca o paranteză vă marturisesc, ca și noi, eu și soțul meu, suntem vaccinați, fiica noastră Beatrix nu este. Au fost deciziile noastre, nu am influențat decizia niciunui membru de familie, Asa am acceptat decizia lui Brigi de a se vaccina și decizia lui Bea de a NU se vaccina. 

     

    Sunt vremuri foarte tulburi, in care nu știm cum este bine, incercam doar să fim raționali. Și noi ne am pus intrebarea dacă este bine sau nu si nu avem răspuns. Am avut și noi o frică dar ne-am gandit ca stiind multe persoane care au trecut prin clipe de coșmar din cauza virusului si chiar au murit unii dintre ei, am luat decizia de a ne vaccina pentru a reveni la o viață normală." 

     

     

    Cei care mint, manipuleaza atunci cand cica ar demonstra fake news-uri sunt din categoria SOSOCI VACCINISTI, niste ticalosi. 

    Parintii sunt sigur din categoria sincera a oamenilor tematori dar care au cedat presiunii sociale.

    Bea, fiica, este din categoria ezitantilor care asteapta mai multe dovezi. Din nefericire, moartea cauzata de vaccin a surorii ei nu o va incuraja prea curand sa se vaccineze. 

    1. de CIOLOSOCI LGTBISTI LIMBISTI , nu vorbesti , puber stupid ?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb