ITRADE INTEGRATED SYSTEMS:  Leasingul pentru produse electro-IT a crescut în 2020

S.B.
Companii / 29 martie 2021

Leasingul pentru produse electro-IT a crescut în 2020

iTrade Integrated Systems, furnizor B2B de produse Apple în România, a avut o creştere de 25% a cifrei de afaceri, în 2020 faţă de anul precedent, datorită avansului cererii de produse electro-IT premium achiziţionate în leasing, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

În topul preferinţelor clienţilor au fost produsele Apple - telefoane, laptopuri, tablete, accesorii şi produse software. Partea de servicii, respectiv livrare rapidă, service, buy-back, asigurare- a cunoscut o creştere spectaculoasă, de asemenea.

"Pentru că foarte mulţi angajaţi au muncit de acasă, a explodat cererea de produse electro- IT în 2020, iar noi am vândut cel mai bine telefoanele iPhone si portabilele Apple, dar şi alte branduri ca Samsung, Lenovo, Dell. Am vândut in 2020 peste 4.500 de telefoane şi 1.300 de laptopuri. Cifra de afaceri a fost de peste 6 milioane de euro, înregistrând o creştere cu 25% faţă de 2019 şi un profit în creştere cu cir-ca 60%. Pentru serviciile de finanţare, cererile au crescut, în 2020, cu aproximativ 20%", a declarat Cristian Teodorescu, co-fondatorul iTrade.

În cazul leasing-ului operaţional, avantajul este că firmele pot achita produsele de care au nevoie în doi până la patru ani. "Este ca o formă de închiriere, iar rata respectivă este deductibilă fiscal. În România nu prea a existat cultura leasingului operaţional când vine vorba de produse electro-IT, dar, acest tip de finanţare a devenit tot mai popular anul trecut. Companiile au realizat care sunt beneficiile pentru ei - e mai rentabil să închiriezi, costurile fiind deductibile. Pentru acest an, estimăm o creştere de 40% pentru serviciile de leasing operaţional", a explicat Andrei Dumitrel, confondator iTrade.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb