Jamie Oliver dă vina pe Brexit pentru prăbuşirea lanţului său de restaurante

M.A.I.
Internaţional / 18 august 2019

Jamie Oliver (Sursă foto: Twitter)

Jamie Oliver (Sursă foto: Twitter)

Jamie Oliver a dat vina pe Brexit pentru prăbuşirea lanţului său de restaurante şi spune că grijile i-au stricat a 40-a aniversare, transmite Digi24.

Cunoscutul chef şi om de televiziune Jamie Oliver spune că oamenii au încetat să mai mănânce în restaurante din cauza nesiguranţei create de Brexit. "Aniversarea mea de 40 de ani a fost distrusă din cauză că mă tot gândeam «chiar, ce se întâmplă aici»", a spus Oliver la BBC Radio 4. Programul "Jamie Oliver: A Life Through Food/ Jamie Oliver: O viaţă prin mâncare" l-a avut ca invitat pe Jamie Oliver, care a recunoscut că s-a considerat "destul de mare şi de deştept" ca să facă faţă schimbărilor aduse de anunţarea Brexitului, după referendumul din 2016.

"Lumea s-a schimbat, strada s-a schimbat, a început să fie mai mult bazată pe Uber - ni s-a schimbat şi concurenţa, iar noi păream mai puţin diferiţi decât înainte", a spus Oliver.

Cele mai multe dintre restaurantele deţinute de Oliver s-au închis în urmă cu trei luni. "Sunt sigur că am învăţat o lecţie importantă care îmi va permite să fac lucruri incredibile în următorii 20 de ani într-un mod foarte foarte diferit, doar că nu ştiu care este acel mod deocamdată", a comentat bucătarul, conform aceleiaşi surse.

În jur de 1.000 de persoane şi-au pierdut locul de muncă atunci când toate cele 25 de restaurante Italian, Barbecoa şi Fifteen, deţinute de Jamie Oliver, au fost închise.

Jamie Oliver a investit 13 milioane de lire sterline pentru a opri prăbuşirea reţelei de restaurante, dar compania a pierdut într-un singur an 29 de milioane de lire sterline.

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb