JO TOKYO Şeful CIO îndeamnă la încredere

O.D.
Ziarul BURSA #Sport / 31 mai 2021

Thomas Bach: "Profitaţi de ocazie ori de câte ori apare pentru a vă vaccina, pentru că acest lucru va spori siguranţa acolo pentru toată lumea, pentru tine, pentru toţi colegii tăi sportivi şi pentru poporul japonez. Am primit cele două doze şi sunt încă în formă bună".

Thomas Bach: "Profitaţi de ocazie ori de câte ori apare pentru a vă vaccina, pentru că acest lucru va spori siguranţa acolo pentru toată lumea, pentru tine, pentru toţi colegii tăi sportivi şi pentru poporul japonez. Am primit cele două doze şi sunt încă în formă bună".

Situaţia tensionată creată în jurul Jocurilor Olimpice de la Tokyo se răsfrânge şi asupra sportivilor. Simţind momentul dificil, preşedintele Comitetului Internaţional Olimpic (CIO), germanul Thomas Bach, a făcut un apel către sportivi să călătoreas­că la Tokyo "cu deplină încredere" pentru Jocurile Olimpice din această vară, care vor fi sigure atât pentru competitori, cât şi pentru populaţia Japoniei. Cu prilejul unei conferinţe online a Comisiei Sportivilor din cadrul CIO, Bach a spus că siguranţa sportivilor a fost unul dintre obiectivele principale ale Jocurilor Olimpice programate între 23 iulie şi 8 august: "Tokyo este cel mai bine pregătit oraş olimpic din toate timpurile şi se referă în special la accentul care se pune pe experienţa sportivilor şi sportivelor. Din cauza pandemiei pe care o ştim cu toţii, din nefericire, experienţa sportivilor va fi foarte diferită, dar important este că această competiţie poate şi va avea loc într-o modalitate sigură şi cu respect deplin pentru sportivi. Acest lucru ar trebui să ne dea tuturor multă încredere că totul se referă la sportivi şi la modul de a-i face să se simtă confortabil şi de a face poporul japonez să se simtă confortabil. Veniţi cu încredere deplină la Tokyo şi fiţi pregătiţi". Bach a estimat că 80% dintre cei 10.500 sportivi ce sunt aşteptaţi la Tokyo vor fi vaccinaţi: "Profitaţi de ocazie ori de câte ori apare pentru a vă vaccina, pentru că acest lucru va spori siguranţa acolo pentru toată lumea, pentru tine, pentru toţi colegii tăi sportivi şi pentru poporul japonez. Am primit cele două doze şi sunt încă în formă bună".

Situaţia pandemiei de coronavirus s-a acutizat în Japonia şi guvernul nipon plănuieşte prelungirea stării de urgenţă la Tokyo şi în alte prefecturi populate cu încă trei săptămâni, până la 20 iunie.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb