Juniper Networks extinde performanţă în networking, prin lansarea noii game de switch-uri Ethernet

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 31 ianuarie 2008

Juniper Networks anunţă prin SCOP Computers, lansarea oficială în România a unei noi linii de soluţii de business, soluţii de switching. Prin introducerea in portofoliul sau a acestei game de switch-uri, Juniper Networks îşi consolidează poziţia de lider pe piaţa producătorilor de soluţii de networking şi securitate.

În acest moment SCOP Computers pune la dispoziţia clienţilor săi, soluţii complete Juniper Networks, de la switch-uri şi routere până la firewall, SSL VPN şi soluţii de prevenire a intruziunilor.

Seria de switch-uri Juniper Networks

Switch-urile recent lansate de Juniper Networks, rulează pe sistemul de operare JUNOS. Este acelaşi sistem folosit şi în cazul soluţiilor de routing oferite de Juniper Networks şi asigură un sistem de management al infrastructurii, consolidat şi simplificat.

Seria EX 3200 sunt switch-uri cu 24- si 48- porturi, conectivitate 10/100/1000BASE-T, cu opţiune Power over Ethernet (PoE) parţială sau completă, integrându-se cu echipamente IP precum telefoane, camere de securitate, şi echipamente wireless LAN (WLAN). Modulele opţionale de 4 porturi GbE şi 2 porturi 10GbE sunt disponibile pentru asigurarea unei conexiuni rapide la alte switch-uri sau echipamente, precum rutere.

Seria de switch-uri Eternet EX 4200 ce dispune de tehnologia Virtual Chassis, combina fiabilitatea, scalabilitatea şi managementul facil al sistemelor modulare cu economia şi flexibilitatea platformelor stacabile. De asemenea, oferă o soluţie scalabilă şi performantă pentru centre de date şi medii de lucru corporate sau regionale.

Ca şi seria de switch-uri EX 3200, seria EX 4200 oferă 24- si 48- porturi pentru configuraţii 10/100/1000BASE-T cu opţiune Power over Ethernet (PoE) completă sau parţială, şi module opţionale GbE şi 10 GbE. În plus, dispune de un switch pentru fibră optică de 24 de porturi, oferind suport pentru 10/100/1000BASE-X.

Utilizând tehnologia Virtual Chassis, se pot interconecta până la 10 switch-uri din seria EX 4200, creându-se un singur switch virtual, ce suportă până la 480 porturi 10/100/1000 BASE -T, 40 porturi GbE sau 20 porturi uplink 10GbE.

Toate switch-urile din seria EX 4200 includ caracteristici ce conferă calitate superioară: surse de curent redundante şi hot-swappable şi opţiuni multiple pentru a asigura răcirea optimă a echipamentului.

Seria modulară de switch-uri Therabit Ethernet EX 8200, oferă performanţă înaltă şi soluţii scalabile pentru reţelele mari. Juniper Networks propune doua switch-uri din seria EX 8200: 1.6 Terabit Chassis cu 8 sloturi şi 3.2 Therabit Chassis 3 cu 16 loturi. Dispunând de tabele de routare enterprise -class şi de un buffer hardware de pachete, switch-urile EX 8200 generează una dintre cele mai mari densităţi de porturi wire-speed 10GbE din industrie, comparativ cu clasa de switch-uri în care se încadrează. Asta însemnând 64 de porturi în carcasă de 8 sloturi şi 128 de porturi în carcasă de 16 sloturi. Doua switch-uri EX 8200 de 16 porturi, complet echipate se potrivesc într-un rack de 42 de unităţi, oferindu-vă astfel 256 porturi wire-speed 10GbE per rack.

Pozitionare

Switch-urile Juniper Networks asigură o fiabilitate de tip carrier, managementul riscurilor de securitate, virtualizare, controlul aplicaţiilor. Prin funcţionalităţile şi beneficiile pe care le asigură, switch-urile Juniper Networks se adresează în special companiilor medii şi mari care doresc soluţii integrate de management şi securizare a infrastructurii IT.

Disponibilitate

Seriile de switch-uri EX 3200 şi EX 4200 vor fi disponibile începând cu luna Martie. Seria de switch-uri EX 8200 vor fi disponibile în a doua parte a anului 2008.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb