Kandia, ciocolata cu unt pur de cacao, a pregătit, în această iarnă, o colecţie specială dedicată sărbătorilor: patru noi sortimente delicioase de praline, cu un ambalaj festiv: Kandisse, Kandine, Cicocobucurii şi praline Kandia Sărbători.
Kandine, pralinele cu ciocolată amăruie şi lichior; sunt disponibile într-o varietate largă de arome: cireşe, cacao, lapte sau avocado. Bomboanele de Crăciun - Ciocobucurii, sunt din ciocolată cu 4 arome diferite (cocos, arahide, jeleu de căpşuni sau cremă de arahide). Iar pralinele clasice Kandia cu alune întregi sunt îmbrăcate festiv în Kandia Sărbători. Noua colecţie de praline este dedicată celor care savurează cu pasiune o ciocolată fină cu unt pur de cacao, precum şi celor care vor oferi cu bucurie pralinele Kandia celor dragi, îndulcindu-le sărbătorile cu noi arome.
Kandia este un nume puternic asociat cu ciocolata şi cu tradiţia, cunoscută din anul 1890, când fabrica de ciocolată de la Timişoara a căpătat acest nume. În anul 2003 Kandia a fost lansată ca şi brand de ciocolată, reuşind să ajungă rapid în inimile consumatorilor prin sloganul "Ciocolată cu dragoste".
Cadbury a intrat pe piaţa din România în anul 2007. În acest moment compania are aproape 600 de angajaţi şi face parte din marea familie Cadbury ce reuneşte peste 50.000 angajaţi în filialele din întreaga lume.
Portofoliul său cuprinde produse de ciocolată, gumă de mestecat şi bomboane, comercializate în peste 60 de ţări cu pieţe competitive şi dinamice.
Cadbury reprezintă de asemenea şi familia unor branduri internaţionale şi locale precum: Cadbury, ciocolata Green and Black"s; gumele de mestecat Trydent, Stimorol şi Bubbaloo; Halls şi compania de bomboane "The natural confectionary company".
În România, Cadbury deţine branduri îndrăgite de consumatori, cum ar fi: ROM, Kandia, Măgura, Laura, Silvana şi Sugus.