KKR va achiziţiona 60% din Coty Professional Beauty

S.B.
Companii / 15 mai 2020

KKR va achiziţiona 60% din Coty Professional Beauty

Coty şi KKR au semnat un acord (MoU) prin care KKR va achiziţiona o participaţie majoritară din divizia de produse profesionale de înfrumuseţare din portofoliul Coty, pentru o valoare de 4.3 miliarde de dolari, potrivit unui comunicat al companiilor.

Coty Inc. a semnat un acord cu fondul de investiţii, KKR, pentru a vinde o parte majoritară din divizia de produse profesionale de înfrumuseţare, incluzând brandurile Wella Professionals, Clairol, OPI şi ghd.

Conform prevederilor memorandumului de înţelegere (MoU), Coty va transfera Wella şi portofoliul său de branduri profesionale într-o companie de sine stătătoare în care KKR va deţine un procent de 60% din companie, Coty rămânând cu 40%. Businessul de produse de frumuseţe Coty din Brazilia va rămâne în totalitate în posesia Coty.

Sylvie Moreau, Preşedinta Coty Professional Beauty, a declarat: ,, Suntem încântaţi de acest anunţ. KKR este una dintre cele mai proeminente firme de investiţii din lume cu un palmares exemplar. Ca şi leader de piaţă, cu unul dintre cele mai puternice portofolii de branduri în industria profesională de frumuseţe, credem că acest parteneriat deschide noi oportunităţi pentru Wella, pentru oameni şi pentru branduri''.

Johannes Huth, Partener şi Director al KKR EMEA, a declarat: ,,Suntem încântaţi de parteneriatul cu Coty în această perioadă de incertitudini globale, ajutându-i să devină o afacere mai puternică, mai agilă, prin achiziţia unui pachet majoritar de acţiuni în Wella. Wella este un lider de piaţă, cu un portofoliu semnificativ de produse de păr profesionale şi cu oportunităţi de creştere importante pe care să le realizăm în parteneriat cu echipa de management.''

KKR urmează să deţină 60% din acţiunile Wella şi Coty 40%, asta ulterior realizării unui raport limitat de confirmare de due diligence şi realizarea documentelor finale. Acest acord este aşteptat să se semneze până la sfârşitul lunii Mai.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb