KLAUS IOHANNIS: ''Pe 6 decembrie, îndepărtarea PSD de la butoanele puterii poate să fie, în sfârşit, definitivă''

G.U.
Politică / 24 noiembrie 2020

''Pe 6 decembrie, îndepărtarea PSD de la butoanele puterii poate să fie, în sfârşit, definitivă''

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, marţi seară, că pe 6 decembrie, odată cu alegerile parlamentare, îndepărtarea PSD de la butoanele puterii poate să fie "definitivă".

"Pe 6 decembrie, îndepărtarea PSD de la butoanele puterii poate să fie, în sfârşit, definitivă. Este timpul ca, uniţi, cetăţenii acestei naţiuni şi forţele politice reformatoare, împreună cu mine, să intrăm într-o nouă etapă de dezvoltare a ţării noastre. Este timpul să construim România normală. Avem proiecte majore de realizat în domenii neglijate de ani şi ani la rând. Sănătatea şi educaţia sunt prioritare, cu atât mai mult cu cât provocările generate de pandemie ne-au arătat cât de grave sunt deficienţele cu care ne confruntăm. Totodată, refacerea legilor justiţiei pe baze constituţionale şi continuarea accelerată a luptei anticorupţie, eliminare baronilor din administraţie şi reformarea administraţiei, introducerea votului în două tururi pentru primari şi aplicarea unei agende de dezvoltare verde, sustenabilă, toate acestea trebuie să devină realitate", a declarat Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni.

'' O parte dintre aceste proiecte au fost elaborate deja de Guvernul PNL, dar niciunul nu a putut avansa în Parlament din cauza acestui obstacol permanent în calea dezvoltării care este PSD", precizează Klaus Iohannis.

Preşedintele Iohannis a meţionat că prin intermediul unei noi majorităţi "reformatoare" va putea fi pusă în aplicare voinţa românilor, fiind asigurate criteriile de integritate în funcţiile publice.

"Referendumul pentru justiţie şi alegerile prezidenţiale de anul trecut au deschis calea către o Românie Normală. Dacă nu facem pasul decisiv acum, la alegerile parlamentare din 6 decembrie, ar fi în zadar tot efortul nostru comun şi toată lupta dusă în aceşti ultimi ani pentru a apăra democraţia. Doar cu un Guvern de dreapta, în jurul PNL, cu o solidă majoritate în Parlament, putem să continuăm schimbările care deja au fost începute în acest an şi să facem marile reforme aşteptate. În 2016, România a intrat într-una dintre cele mai negre perioade ale istoriei sale recente. Consecinţele ar fi fost dramatice pentru viitorul ţării noastre dacă cetăţenii, cele câteva partide democratice şi cu mine nu ne-am fi opus cu toate forţele. Pe 6 decembrie, trebuie să lăsăm în urmă definitiv acest coşmar", a declarat Klaus Iohannis.

"Vă asigur că voi lucra alături de viitorul Guvern, pe care îl văd constituit în jurul PNL, pentru a transforma această viziune în realitate. PNL este partidul care, la finalul anului trecut, a avut curajul să-şi asume o guvernare ştiind că preia un buget secătuit şi o administraţie în care PSD a plasat numeroşi incompetenţi. Chiar şi aşa, odată confruntaţi cu neaşteptata criză sanitară, am găsit, împreună cu PNL, resurse şi soluţii pentru a face faţă cu bine acestei teribile pandemii. Sigur că mai sunt încă foarte multe de îndreptat, sigur că s-au făcut şi erori, ele sunt inevitabile pentru oricine se apucă serios de treabă. Însă ceea ce contează este hotărârea de a reseta din temelii modul greoi de funcţionare a statului", a precizat şeful statului.

Klaus Iohannis a adăugat că România are şansa de a fructifica oportunităţile post-pandemie pentru a se relansa economic şi a subliniat importanţa efortului comun, în vederea reformelor.

"Sunt decis să conduc acest amplu proiect de reconstrucţie naţională alături de toţi partenerii care în aceşti ani mi-au dovedit că sunt total dedicaţi aceleiaşi viziuni de dezvoltare ca şi mine şi sunt convins că, peste patru ani de acum înainte, vom vedea noua faţă a României demne, prospere şi democratice", a conchis Iohannis.

Opinia Cititorului ( 20 )

  1. Doamne ajuta. PSD e toxic pentru tara.

    1. Romania o TARA NORMALA condusa de un presedinte INFRACTOR,care a FURAT casele Romanilor,le-a vandut copii,iar acum a ucis peste 10000 de romani impreuna cu "specialistii" din PN:L. Romani,pe zi ce trece infractorul este tot mai speriat ca pe 6 decembrie "guvernul lui" v-a fi dat jos prin votul vostru. Asa ca,toti cei pe care infractorul nu va mai reprezinta,pe 6 decembrie masiv la vot,sa scapam de PDLEPRE si pe urma sa il trimitem si pe el,acolo unde ii este locul,la jilava. Tortionarul taica Lazar este pensionar ,iar cei care conduc azi justitia sunt la fel ca el.VICTORIE.!

      Kuie Mlaus!

      Mai toxic ca pnl si iohani nu este asa ca votam pe se de

      __Sunt un votant deloc trezit,

      Dar când la vot sunt...Scornicit; 

      Doar baroni,roșii și javre, voi vota,  

      Ei dau pomeni-pomeni, eu voi lua.  

      __ Nu-s patruped, dar sunt un bou,  

      Căci votez pe se de... ' la greu' ; 

      Stupid people, Brukan mi-a zis,  

      Tu vei ajunge în Paradis ; 

      Că-i vrei pe comuniști mereu,  

      Ai fost un bou... și rămâi bou.

      + Trăiască creierul năclăit și colmatat cu ideologie roșie bolșevică... dar fr. fr. fr. bine spălat ! !! + 

      ...

    ...fără să bage bormașina în priză PNL se culcă ...

    E plin de tupeu acest individ - a instituit hitlerismul in țară dar refuză sa scoată banul - de teste, de tablete, de șomaj tehnic, de ajutorarea celor loviți de pandemie, etc

    PNL deja conduce țara de 1 an și Iohannis mănâncă același rahat despre PSD.

    1. Omul de fapt își bate joc de proprii votanți.

      Nu există mai mare dispreț pentru proprii votanți decât să le arăți cât de retarzi au fost, votând un retard care dă vina pe "pe-se-de" pentru absolut orice lucru. 

    Mare mediator si echidistant politic, Plavanul asta! Probabil ca cineva a apasat din gresala(sau nu) pe butonul Robotului autist de la Cotroceni, declansandu-i astfel placa cu PSD! Asta imi aminteste de un film foarte vechi cu Iurie Darie, al carui robot creat chiar de personajul lui, rostea mereu cuvintele: "Palaria si paltonul dumneavoastra! Eu sunt robotul Mitica!" Astazi, in Romanica, placa a devenit alta: "PSD e de vina pt tot si toate cate se-ntampla! Eu sunt Robotul Plavanica"!

    1. Nu,tu esti robotul țepeș!

      ...

      Din ce boscheti ai prostiei in stare pura ai mai aparut si tu, mai neanderthalianule?

    Un presedinte care continua sa faca politica...mai ceva ca basescu.

    Placa asta cu PE SE DE s-a cam zgariat. Dupa 1 an de guvernare PNL, LUCRURILE STAU LA FEL .

    HAI USL! 

    Dar lepra asta hitlerista (iohANUS) m-a adus in aceasta situatie: votez cu mana la nas PSD, ca sa scap de leprele astea vandute globalistilor sorosisti !

    lamentabil si penibil

    si el si consilierii lui 

    iar daca cineva ii face lectiile si el doar le citeste , acel cineva este diabolic si zic, jos palaria 

    DOAMNE DA-I DE LUCRU IN ALTA PARTE! 

    IA-L DE PE NOI! 

    oricum pnl a furat-o mergand pe mana lui si va intra in istorie ca un exemplu de ASA NU

    nasol va fi de noi ca vom suporta consecintele! 

    De PNL m-am convins in 2009 cand erau un lup cu alta piele(PDL)... Acum si-au schimbat din nou "blana". Deci in mod sigur nu vor vedea stampila mea. In ceea ce priveste PSD am anumite dezamagiri in privinta lor, desi nu pot trece cu uitarea faptul ca ei au scazut impozitul pe venit, tva -ul , au marit salariile medicilor ( sa ne inchipuim ce s-ar fi intamplat acum, daca ramaneau ca pe vremea PDL)etc. Totusi este bine ca mai am alternative pentru vot....

    Din pacate PNL nu mi-a aratat nimic in afara de faptul ca se plang tot timpul ca PSD este de vina.... 

    daca ai fi nevoit sa conduci un autobuz plin cu oameni si cineva cauta sa te sicaneze continu traganduti de volan si inpiedicandute sa schimbi viteza , nu ai apela la simtul civic al celorlanti calatori sa debarci pe acel pertubator, ca sa nu pui in pericol pe ceilalti calatori , eu zic ca da , dar noi uitam repede,ca acelasi infractor nea facut zilele amare cu ceva timp inainte, asta este chestie de mentalitate pe care speram, sa poata fi schimbata in timp, sa discernem si noi odata raul de bine, chir daca binele pe care il avem la indemana acum nu este chiar binele perfect dar tot e mai bun decat cealalta varianta, gen psd - alde, trebuie sa intelegem ,clasa politica trebuie sa fie intro continua miscare sa se perfectioneze continu pentru binele cetatenilor nu ne putem cramponade acelasi vechi sofer de autobuz care intre timp fara sa bagam de seama sia luat si autobuzul pe numele lui si sia pus copii sa vanda bilete ,statornice si transprtidice ar trebui sa fie numai marile proiecte, gen infrastructura , sanatatea ,invatamantul si altele, daca il lasam pe acelasi conducator cum sa intamplat pana acum fara sa se reformeze cu adevarat sa stea nelimita la conducere face ce a facut psd au capusat toate institutiile statului le transforma in afacerea lor, si vei scapa de obiceiurile lor foarte greu, uitativa si ascultati declaratiile raspopitilor care au parasit partidul cam ce sunt in stare sa faca cred si nu ma insel ca 90 % din cei ce neau condus inainte merita sa fie inchisi dar noi tinem in continuare cu ei ca niste prizonieri cu tortionari lor din aceasta cauza vom mai avea multe de patimit ca popor si ne vor pleca copii in continuare in occident, nu in rusia sau china dupa cum au alti mentalitatea pe aici, scuze daca am ofensat pe cineva

    din pacate , procentele vor fi potrivite din pix si se va confirma ce spune johanis . opozitie nu exista . tiganul borat din buzau vrea sa-l bage pe gat electoratului psd , pe dancu , vicepremier in guvernul zero si securist gretos , vanzator de tara .chiar nu mai stiu ce se mai poate face !

    Alte butoane .Același

    SISTEM DE DREPT. Cu această resetare unde-i STATUL DE DREPT ??????? 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb