Konica Minolta locul I în Europa

Comunicat Konica Minolta
Ziarul BURSA #Companii #IT / 20 martie 2007

Conform rezultatelor anuale ale Infosource, Konica Minolta este pentru al doilea an consecutiv, lider pe piaţa echipamentelor multifuncţionale laser color destinate mediului office (viteză >8 pag/min).

Konica Minolta îşi continuă evoluţia spectaculoasă din ultimii ani, în ceea ce priveşte furnizarea de soluţii pentru mediile office şi professional. Pe piaţa echipamentelor multifuncţionale color, compania îşi consolidează poziţia de lider european, cu o creştere cu 67% a volumului vânzărilor în 2006, faţă de 2005.

În România, Konica Minolta a avut o evoluţie cel puţin la fel de puternică. În 2006 compania a vândut cu 104% mai multe echipamente multifuncţionale color faţă de anul precedent, ceea ce o plasează în continuare ca lider detaşat al pieţei locale. În ultimii 7 ani, Konica Minolta a ocupat permanent pe piaţa din România una din poziţiile de top, însă în ultimii 2 ani s-a detaşat clar de ceilalţi competitori.

Pentru a susţine această creştere, Konica Minolta a lansat o serie completă de echipamente color, sub brand-ul bizhub, care a impresionat prin accesibilitate, calitate, productivitate, cost redus de întreţinere şi nu în ultimul rând prin nivelul ridicat de securitate. Echipamentele care au cucerit piaţa europeană sunt: bizhub C250 şi bizhub C252 (pe segmentul 3: 13-29 pag/min) şi bizhub C450 (pe segmentul 4: 30-49 pag/min).

De asemenea, Konica Minolta a cucerit piaţa vest-europeană şi cu echipamentele multifuncţionale laser monocrom, ocupând locul I în topul vânzărilor pe segmentele 2 şi 4, cu echipamentele bizhub 250 şi bizhub 600. În ceea ce priveşte piaţa din România, vânzările pe segmentul 2 monocrom au înregistrat o creştere cu 48% faţă de anul precedent, asigurând companiei poziţia de lider şi pe acest segment.

Infosource este agenţia care monitorizează evoluţia industriei de IT şi telecomunicaţii în Europa de Vest.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb