"Krugel Exim Distribution", noul distribuitor "Telsey" în România

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 2 octombrie 2008

"Krugel Exim Distribution" SRL este noul distribuitor "Telsey" în România şi oferă soluţii de Access Gateway, IP-Video Station şi Home Networking. Telsey CEE îşi măreşte astfel prezenţa în România, în vederea promovării soluţiilor de tip broadband şi a produselor de networking. Telsey, companie italiană înfiinţată în 1993, este lider de piaţă în producerea de echipamente şi soluţii de acces şi comunicare broadband atât pentru companii cât şi pentru utilizatorii casnici. Telsey mizează pe inovaţiile din zona comunicării IP, ce vor aduce facilităţi în serviciile de comunicare în bandă largă, în egală masură pentru sedii de companii cât şi pentru zone rezidenţiale. Telsey are personalul, cunoştinţele şi mijloacele necesare pentru a ajuta clienţii să proiecteze, să construiască, să opereze şi să controleze toate aspectele noilor generaţii de reţele şi servicii. Scopul principal este acela de a oferi clienţilor o cale de a accesa cât mai eficient şi mai uşor comunicaţiile integrate.

În acest scop, Telsey oferş o gamş completş de produse, plecând de la Residential and SOHO Access Gateways, Multimedia Video Stations, Home Networking până la Media Converters & Switches Solutions.

KRUGEL EXIM Distribution SRL este subsidiară a KRUGEL EXIM International cu sediul în Bratislava, Slovacia. Compania se concentrează pe sisteme fiabile de cablare structurată şi componente pasive de reţelistică. KRUGEL EXIM este de mulţi ani liderul pieţei din Slovacia şi ţinteşte aceeaşi poziţie pe piaţa din Cehia, Ungaria şi România. KRUGEL EXIM este o companie de distribuţie şi nu concurează împotriva clienţilor săi şi nici nu va interveni sau pune în pericol afacerilor derulate de aceştia cu clienţii finali. Politica companiei este de a nu accepta vânzarea directă către clienţii finali sau participarea directă în licitaţii. Compania are avantajul de a pune în comun stocurile avute în depozitele din cinci oraşe importante din regiune (Bratislava, Brno, Praga, Budapesta şi Bucureşti) precum şi faptul că este foarte flexibilă şi eficientă în furnizarea soluţiilor pentru proiecte mari.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb