L'Oreal a cumpărat firma de cercetare daneză Lactobio

F.D.
Companii / 7 decembrie 2023

L'Oreal a cumpărat firma de cercetare daneză Lactobio

L'Oreal a anunţat finalizarea procesului de achiziţie a companiei daneze Lactobio. Achiziţia strategică se bazează pe 20 de ani de cercetare avansată realizată de L'Oreal în domeniul ştiinţific al microbiomului, perioadă în care compania şi-a aprofundat cunoştinţele despre microorganismele care trăiesc pe suprafaţa pielii, consolidând, astfel, poziţionarea Grupului L'Oreal drept lider în acest domeniu, conform unui comunicat de presă al companiei.

Achiziţia aduce noi oportunităţi din punct de vedere ştiinţific, inclusiv valorificarea expertizei în microbiom a Lactobio şi a portofoliului semnificativ de produse brevetate al companiei, pentru a dezvolta noi soluţii cosmetice sigure şi eficiente, folosind bacterii vii.

Compania Lactobio a fost fondată în 2017 de către Søren Kjærulff, Ph.D., şi Charlotte Vedel, Ph.D. care au dezvoltat o platformă unică de descoperire a microbiomului, precum şi o metodă de screening pentru a selecţiona cele mai eficiente şi sigure tulpini. Aceste probiotice de precizie, create dintr-o mare biobancă de bacterii lactobacillus, vor fi utilizate în dezvoltarea de formule topice cu bacterii vii, inspirate din natură, pentru a oferi numeroase beneficii pielii şi părului.

"Integrarea Lactobio în procesul nostru de cercetare avansată este complementară: cunoştiinţele ştiinţifice solide şi progresele tehnologice ale L'Oreal, împreună cu formulările de foarte bună calitate ale Lactobio pe bază de organisme vii, vor accelera semnificativ cercetările noastre asupra ştiinţei microbiomului deservind domeniul beauty. Unindu-ne forţele, ne propunem să dezvoltăm o nouă generaţie de produse cosmetice care vor utiliza inovaţii de ultimă generaţie în procesul de formulare, pentru a oferi produse probiotice şi postbiotice bazate pe ştiinţă, atingând noi niveluri de performanţă.", a declarat Anne Colonna, Global Head of Advanced Research L'Oreal Groupe.

"Danemarca are o istorie lungă în inovare bazată pe microorganisme vii, aplicată în alimentaţie, agricultură şi sănătate. Tocmai în acest context am fost inspiraţi să fondăm Lactobio. Sunt deosebit de mândru de realizările echipei noastre şi sunt entuziasmat de ceea ce ne oferă viitorul ca parte a L'Oreal Groupe, unde putem aplica cercetarea microbiomului către noi domenii de inovaţie în materie de frumuseţe pentru oamenii din întreaga lume.", a adăugat Søren Kjærulff, Fondator & Chief Scientific Officer Lactobio.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb