LA CÂTEVA ORE DE LA INAUGURARE A apărut prima problemă pe Centura Bacăului

G.U.
Miscellanea / 3 decembrie 2020

Sursă foto: G4Media.ro

Sursă foto: G4Media.ro

Un şofer care conducea miercuri pe Şoseaua de Centură a Municipiului Bacău a ajuns la service cu anvelopa tăiată şi janta strâmbată într-o denivelare a drumului inaugurat cu doar câteva ore înainte, în cadru festiv, de preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Ludovic Orban, potrivit G4Media.ro. În promovarea evenimentului, autorităţile au accentuat faptul că lucrările au fost terminate cu un an înainte de termen. Acum, autorităţile spun că drumul nu a fost recepţionat oficial, dar susţin că l-au deschis pentru a-i ajuta pe şoferi.

Accidentul în care a fost implicat ghioninistul şofer al unui autoturism BMW a fost semnalat pe Facebook de o societate de vulcanizare din Bacău. "Este vorba de o fisură apărută la o îmbinare. Efectiv s-a tăiat cauciucul, iar janta s-a ovalizat", a declarat Teodor Nastasă, patronul firmei de vulcanizare mobilă care a fost chemat în ajutor de şofer.

Conform lui Nastasă, şoferul este din municipiul Bacău, venise special să vadă cum se circulă pe noua arteră şi nu avea viteză, transmite sursa citată.

Acesta nu a fost singurul apel primit noaptea trecută de societatea din Bacău pentru a veni la locul respectiv. Patronul ne-a declarat că a mai intervenit de alte cinci ori: "În total, am schimbat cinci anvelope, iar în ultimul caz a fost vorba doar de o fisură. Toate maşinile aveau asigurare CASCO."

Şeful Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri, care gestionează lucrarea, minimalizează însă problema şi spune că porţiunea de drum a fost inaugurată mai devreme nu pentru campania electorală, ci pentru a-i ajuta pe şoferii băcăuani. "A fost o mică problemă, dar se exagerează. Nu este fisură, nici groapă, ci locul unde va fi un rost. Porţiunea nu este receptionată, ci dată în folosinţă şi există restricţii de viteză până când va fi terminată. Noi încă nu suntem răspunzatori. Am inaugurat-o mai devreme pentru a degreva municipiul Bacău de traficul greu. Lucrarea este extraordinară", a declarat Dănuţ Pilă, directorul DRDP Iaşi.

În decembrie 2018, contractul a fost atribuit asocierii Spedition UMB SRL - Tehnostrade SRL, deţinute de omul de afaceri Dorinel Umbrărescu şi a avut o valoare de 142 de milioane de euro. Circa 16 din cei 31 de kilometri sunt realizaţi în regim de autostradă şi vor face parte din viitorea Autostradă A7. Aceşti 16 kilometri au fost daţi în folosinţă miercuri, în plină campanie electorală, conform G4Media.ro.

Pe 20 noiembrie, premierul Ludovic Orban i-a felicitat pe constructorii care au realizat lucările după ce aceştia au comunicat terminarea lucrărilor înainte de termen. Acesta şi-a reiterat laudele la inaugurarea de ieri: "Există constructori în România capabili de a face lucruri de calitate, repede şi de a fi competitivi în valoarea lucrărilor efectuate."

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Iarasi s-au grabit alde Orban cu taiatul panglicii...

    1. Bah Cristiane, ti-am zis demult ca nu conteaza cine taie panglica daca tu ai capul gol. La ala de-i zice doctor prostanacu' ce s-a intimplat la inaugurare ?

      Aiasta gaura are legatura cu munca de 2 lei si banii care-i fura cei ce taie panglica. Adica este o simbioza. 

    va rog

    va rog sa fiti ingaduitori 

    orice papagal stie sa faca galagie fara folos/ sau o face cand ii este foame? 

    este cea mai buna dovada a calitatii acestei guvernari - vezi si metroul din Dr Taberei, incendiul de la P Neamt, seria furturilor de materiale medicale din marea aprovizionare etc,etc, 

    semnificativ si zgomotos,  

    cred ca s-au inspirat din titlul piesei MULT ZGOMOT PENTRU NIMIC 

    ma rog pentru ei in loc de nimic ar merge :pentru alegeri! 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb